Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » MEGŐRÜLÖK! Miért nem köti le...

MEGŐRÜLÖK! Miért nem köti le az ég világon semmi 2 évesemet? Adjatok ötleteket!

Figyelt kérdés
Utál babázni,nem érdekli a kifestő,rajzolás,építés!Csak menni szeret,sétálni,bóklászni.DE nem lehetünk mindig az utcán,itthon is van teendő és el kell végeznem.A férjem heti 7 nap melózik,soha nincs itthon.Semmire nem haladok.Csak a nyűglődést,hisztit próbálom uralni.Az egész napom abból áll,hogy próbáljam lekötni valamivel:(Annyira elegem van!!!!!

2012. jún. 5. 10:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A múltkor elmentem egy állásinterjúra,de nem tudtam hová tenni a gyereket így vittem magammal(csodásan viselkedett:)),ott úgy néztek rám ,mintha a marsról jöttem volna,és megkérdezték,hogy miért nem hagytam nagyira,mondtam,hogy nagyi melózik,így nem tudom rá hagyni...

Az interjú végén közölték,hogy szuper lennék az állásra,de....így nem tudnak felvenni,mert mi van ha beteg lesz és nem tud bölcsibe menni?akkor nem tudok majd dolgozni....Ők meg ezt nem tudják tolerálni.:(((((

2012. jún. 6. 09:17
 22/23 anonim ***** válasza:
ahogy a felnotek a gyerekeknek is kell a tarsasag ...abszolut normalis...napnta 2-3 szo idot kell szentelni jatszani veluk szeretik a feladatot...de nem ugy hogy itt van jatsz vele ..vagy ott a sopru soporj...latnia kell hogy teged is erdekel az a dolog...ha ajatek nem koti le tanitsd az ABC-re vagy a szamokra lehet az jobban erdekli...a gyerekek szeretnek menni mert ismerkednek a vilaggal mozgolepcso lift stb...mi volt hogy elmentunk mozgolepcsozni...vagy csak a lepcson menii fol-le-le fol...ez is elmulik...semmi nem tart orokke turelem...ki kell talalni mi az ami ot lekoti ami erdekli...a csavargason kivul bisztos van mas is...adj neki feladatot utana meg kell minden esetben dicserni...hogy milyen ugyes...a bolcsode super lenne ...vagy egy baratsag a jatszoteren...stb...
2012. jún. 7. 13:06
 23/23 anonim ***** válasza:
Meg valami ..lehet a babazas nem erdekli... viszont a kisvasut ...vagy valami mas igen...
2012. jún. 7. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!