Na most mi legyen? Megőrülök :] Káromkodás.
A kislányom 4 éves, okos, jólnevelt kiscsajszi. Az oviban is csak dícsérték..Eddig!
Mert múlt héten apának letörték a visszapillantóját az 5 hónapos vadiúj kocsijáról.. Mikor itton mesélte a történteket, kicsúszott egy mondat, amit a picúr előszeretettel mondogat azóta. Az oviban, az utcán, a mamáéknál, bárhol..
Mindig figyeltünk arra, hogy ne káromkodjuk előtte, bár amúgysem sűrűn szoktunk.
Próbáltuk neki elmagyarázni, hogy nem szabad mondani, mert csúnya. Stb.. De annál inkább. Úgyhogy lassan 2 hete K...a anyját-ozik, ha valami nem tetszik neki. Hogy lehet erről leszoktatni?
A kérdésedben a válasz. Azért csinálja, mert ugrotok rá. Ez a negatív megerősítés.
Eresszétek el a fületek mellett, egy-két nap alatt lecuppan a témáról, mert már nem lesz érdekes.
Én azt mondtam a famnak, h okos kisfiú, és biztos talál ennél szebb szót is.
Párszor elmondtam, és azóta tudja, h ő okos, és nem használ iylen szavakat.
Nem szúrtam le, nem néztük kidülledt szemekkel, nem is nevettünk rajta, egyszerűen természetesnek vettük, h mióta ovis ragad rá ez-az:)
Ne foglalkozzatok vele, akkor majd abbahagyja.
Egyszer az én számon kicsúszott egy "fa*s*z*o***mat", utána a lányom is mondogatta egy darabig, elég égő volt, pl a közértben, de soha nem foglalkoztam vele, kb egy hét alatt elhagyta.
Most épp hülyézik mindent és mindenkit, zsarolni szoktam, ha még egyszer mondja, akkor nem kap ezt vagy azt. Ez is bejön. Itthon nem foglalkozok vele, máshol szoktam zsarolni.
Kisfiam másfél hónapja beszél rendesen, azóta előszeretettel mondja, hogy "fasza", ugyanis a tatának szavajárása. A qurva jó lesz a következő, mert azt is mondja a tata. Mi most úgy csinálunk, mintha nem hallanánk.
Ma viszont megbuktam ebben a dologban, mert néztünk egy képeskönyvet, amiben egy puma volt. Szerintetek mit mondott rá? Én meg önkéntelenül elnevettem magam, azóta már ezerszer hallottam ma, hogy: Anya, puna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!