2 Éves kisfiam sokat van fenn éjszaka? mert lassan megőrülök! Köszi
Szia!
Az én kislányom is 2 éves,és kb.egy fél éve volt egy ilyen időszaka,éjszakánként több órán keresztül pörgött,nem lehetett visszaaltatni,egy idő után sírógörcsök törtek rám,már annyira ki voltam.Aztán kitaláltam,hogy napközben másfajta elfoglaltságot találok ki neki,mint eddig(bár ő nem volt bölcsis).Addig nem jártunk játszótérre.
Aztán el kezdtem oda hordani,ill. nap mint nap máshová vittem sétálni,kirándulni,és az új élmények annyira kifárasztották,hogy ezáltal(szerintem)fokozatosan elmúlt az éjjeli ébredés.Azóta nálunk szerencsére nem volt ilyen időszaka.Amúgy ő is alszik napközben 2-3 órát simán.
Szóval gondolom,hogy nálatok nehezebb megoldani az új programokat,mivel bölcsis,de lehet,hogyha esténként valami új dolgot játszanátok,vagy akár este elvinnétek valamerre,akkor használna.Talán egy próbát megérne.Kitartást!
Szerintem is sokat alszik nappal.
Es meg egy: tevenezes? Meg nem valo ebben a korban, nem tudjak feldolgozni a gyors kepernyövaltast es mindazt, amit a teveben Te ertessz. Föleg az esti orakban ne. Lefekves elötti ora legyen nyugodt, csendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!