Mit szoktatok fözni nagyon válogatós gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 13:15
1/6 A kérdező kommentje:
mit csináljak ha csak kevés fött ételt eszik ugy értem h csak 3-4 falytát
2012. jún. 4. 13:22
2/6 anonim válasza:
Rántott hús, vagy hal burgonya pürével.
Petrezselymes burgonya sült csirkével
Tepsiben lesütött husi burgonyával zöldségekkel.
Tarhonya pörkölttel
Tejpölös hús tésztával
Spagetti
Rizibizi sült hússal
Borsó, zöldbab főzelék sült virslivel, sült kolbásszal
Rakott kel
Töltött paprika
Túrós tészta
Zöldséges húsos ragulevesek
Palacsinta, bukta, gofri, almás pite fánk
Igazából tészta bármilyen szaftal, burgonya valamivel, vagy a rizses ételek. Főzelékeket nem nagyon eszi, csak a borsót, levesből a húst zöldséget.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 4. 13:26
4/6 anonim válasza:
Pontosan ugyanazt, mint nem válogatósnak. Ha nem eszik, éhen marad, én ugyan nem főzögetek külön neki.
Már nem válogatós, eszik rendesen. :-)
5/6 anonim válasza:
Szia!Én se főzőcskézek neki külön,régebben mindenevő volt,most meg hol a húst nem eszi,a főzelékeket egyáltalán nem,semmilyen gyümölcsöt.Elé teszem,ha nem kell így járt,marad a hideg kaja,tejbegríz délután.Vagy szoktam néha a kedvencekből lefagyasztani egy kicsit és azt előveszem.Ez nálunk csak egy időszak,a másik kettő is leszokott róla.Nálunk mások a kedvencek,állhatnék egész nap a konyhában.Hogyne!:)
6/6 Agnetha válasza:
Megkérném,gyere kisfiam,/kislányom/, most közösen fogunk főzőcskézni.Mi legyen az ebéd?Majd együtt elkészíteném a kívánt ebédet,bármilyen komplikált is legyen, lássa, mennyi energiát kell belefeccölni,persze úgy, hogy ős is kivegye a részét jócskán.Aztán majd legközelebb ugyanezt megismétejük, ha túl nagy a válogatási kedv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!