Milyen márkájú és ízű joghurtot adtok 2 év körüli gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 14:38
1/9 anonim válasza:
Változó, mikor mit tudok venni itt a kis boltban. Activia, Könnyű és finom, Szivecske...stb. Inkább olyat szeretek venni amiben nincs gyümölcs darab, mert azt nem eszi meg. Eper, barack, málna, citrom...stb. Szereti mindet.
2/9 anonim válasza:
Lányom szereti a natúr joghurtot is, főleg a Sissyt (Penny márkája), mert tök krémes és tényleg finom.
A másik, amit nagyon szeret az a Jogobella, a kedvence a sárgabarackos, de abból már több félét is evett és úgy láttam mind bejön neki.
3/9 anonim válasza:
Danone natúr, saját érleléssel és ízesítéssel: 1l tejet felforralok, ha langyosra hűlt, bele egy kis pohár natúr joghurt műanyag kanállal jól elkeverem és tiszta befőttes üvegben lezárva pihen 1-2 napot. Ha ízesítem (pici méz, fagyasztott gyümölcs, akkor azt 1 nap után keverem bele.
Ilyenkor szét lehet szedni kis adagokra és behűteni, de én nem szoktam, mert sokan vagyunk és az egy napos natúr is elfogy egykettőre.
A vendégváró változatba tejszínt is teszek, de ez a nagyoké.
4/9 anonim válasza:
Az enyém sajnos egyiket sem nagyon eszi meg. Az egyetlen, amiből 1-2 kanállal hajlandó enni, az a danone görög kekszes joghurt. Bő fél évvel ezelőtt még a zott szívecskét ette meg, most már azt sem sajnos!
5/9 anonim válasza:
Acitivia rostost, abból is a barackos a kedvenc. Sissy natúrt mi is szeretjük. Activia, Jogobella, Danone, inkább natúrt veszek, és magam teszek bele gyümölcsöt.
6/9 anonim válasza:
Régebben sokfélét megevett, natúrt is, amibe én tettem gyümölcsöket, de sajnos amióta megkóstolta a disney-s danone joghurtokat, azóta csak az kell neki. Aranyhajas, hercegnős, minden reggel olyat kér. Sajnálom, mert elég mű íze van, vannak ennél sokkal jobb joghurtok is.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2012. máj. 15. 17:03
8/9 anonim válasza:
Az ALDI-ban szoktunk venni Desira néven futó gyümölcsjoghurtot. Mindkét gyerekem (2 és 4 éves) nagyon szereti.
9/9 anonim válasza:
Cserpesest minden ízben, Aldis Milfinát minden ízben, Jogobella minden íz, kivéve az epres és az ananászos, mert az eperdarabok túl nagyok, az ananászdarabok meg kemények, nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!