Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen márkájú és ízű joghurto...

Milyen márkájú és ízű joghurtot adtok 2 év körüli gyereketeknek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Változó, mikor mit tudok venni itt a kis boltban. Activia, Könnyű és finom, Szivecske...stb. Inkább olyat szeretek venni amiben nincs gyümölcs darab, mert azt nem eszi meg. Eper, barack, málna, citrom...stb. Szereti mindet.
2012. máj. 15. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Lányom szereti a natúr joghurtot is, főleg a Sissyt (Penny márkája), mert tök krémes és tényleg finom.

A másik, amit nagyon szeret az a Jogobella, a kedvence a sárgabarackos, de abból már több félét is evett és úgy láttam mind bejön neki.

2012. máj. 15. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Danone natúr, saját érleléssel és ízesítéssel: 1l tejet felforralok, ha langyosra hűlt, bele egy kis pohár natúr joghurt műanyag kanállal jól elkeverem és tiszta befőttes üvegben lezárva pihen 1-2 napot. Ha ízesítem (pici méz, fagyasztott gyümölcs, akkor azt 1 nap után keverem bele.

Ilyenkor szét lehet szedni kis adagokra és behűteni, de én nem szoktam, mert sokan vagyunk és az egy napos natúr is elfogy egykettőre.

A vendégváró változatba tejszínt is teszek, de ez a nagyoké.

2012. máj. 15. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém sajnos egyiket sem nagyon eszi meg. Az egyetlen, amiből 1-2 kanállal hajlandó enni, az a danone görög kekszes joghurt. Bő fél évvel ezelőtt még a zott szívecskét ette meg, most már azt sem sajnos!
2012. máj. 15. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Acitivia rostost, abból is a barackos a kedvenc. Sissy natúrt mi is szeretjük. Activia, Jogobella, Danone, inkább natúrt veszek, és magam teszek bele gyümölcsöt.
2012. máj. 15. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Régebben sokfélét megevett, natúrt is, amibe én tettem gyümölcsöket, de sajnos amióta megkóstolta a disney-s danone joghurtokat, azóta csak az kell neki. Aranyhajas, hercegnős, minden reggel olyat kér. Sajnálom, mert elég mű íze van, vannak ennél sokkal jobb joghurtok is.
2012. máj. 15. 16:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2012. máj. 15. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ALDI-ban szoktunk venni Desira néven futó gyümölcsjoghurtot. Mindkét gyerekem (2 és 4 éves) nagyon szereti.
2012. máj. 16. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Cserpesest minden ízben, Aldis Milfinát minden ízben, Jogobella minden íz, kivéve az epres és az ananászos, mert az eperdarabok túl nagyok, az ananászdarabok meg kemények, nem szereti.
2012. máj. 16. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!