Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit fözzek egy nagyon válogató...

Mit fözzek egy nagyon válogatós másfélévesnek?

Figyelt kérdés
tudom h nem ide tartozik a kérdésem de valamit fözni kéne de nagyon válogatós csak a krumpli fözeléket a húslevest és a pörköltet eszi meg de nekem már a könyökömön jön ki valami ötlet ami viszonylag ólcsó is? elöre is köszi

2012. jún. 4. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:

ha megeszi a húslevest készíthetsz vadast .

ha megeszi a pörköltet készíthetsz rakott ételeket . pl. rakott kel . azt több napig is eheti az egész család és kockákra kiadagolva még mélyhütőbe is elteheted akár kisadagokban aztán ha bármi miatt csúszik az ebéd kiveszed neki és ehet is.

2012. jún. 4. 12:39
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod
2012. jún. 4. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Spagetti, tojásos nokedli, krumplis tészta, párolt zöldség húsival?
2012. jún. 4. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:

borsópörkölt nokedlival?úgy készül mint a hagyományos, csak picit több hagyma kell az elején és a husi helyett borsót teszel bele.Nagyon fini:)

de amúgy hajlandó megkóstolni az újat, vagy ha mást készítesz akkor nem is eszik?

2012. jún. 4. 12:45
 5/10 A kérdező kommentje:
a tojásos nokedlit már próbáltam :( sajnos színszerint válogat nem íz szerint
2012. jún. 4. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:

első v.

még ami eszembe jutott bár kicsit munkásabb...

a hortobágyi palacsintának is pörkölt az alapja csak az elkészített pörit le kell darálni v. eleve darálthúsból főzni és tejföllel összerottyantani aztán sósabb palacsintát sütni az átlagnál és beletölteni . 3 szögre hajtani . kirántani nem is muszáj elég laktató amúgy is . eheti zöld salátával ha szereti .

2012. jún. 4. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:

színevő? milyen színű ételeket szeret?

pl. paprikás krumpli virslivel, ubi salátával

Nálunk most ez a menő.

2012. jún. 4. 12:48
 8/10 A kérdező kommentje:
pl a pirosat ás a fehéret nem eszi meg se a sárgát tényleg nem tudom már h mit fözzek
2012. jún. 4. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Én másfél évesem meg állandóan sajtos-tejfölös tésztát enne....
2012. jún. 4. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Huu,nálunk is ez a probléma.18 hónapos fiam állandóan válogat.A fehér színű dolgokat nem eszi meg.Szereti a leveseket,ezért azt szoktam csinálni,hogy zöldségleveseket,húslevest,lebbencs-,tojáslevest főzök összetöröm egy kicsit villával ami éppen van benne(gazdagon rakok bele mindent) és csipegetünk együtt bele kenyérkét és így megeszi általában.De már én is megőrülök ettől,hogy minden nap azon szárítom az agyam mit is főzzek,amit meg is eszik.Mondjuk ő még cicizik is.:)
2012. jún. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!