Miért nem szereti a gyümölcsöt a 2 éves fiam? Van még itt valaki, akinek van hasonló problémája a gyerkőcével?
2 éves kisfiam,egyszerűen nem hajlandó gyümölcsöt enni..:(
Se banán, se eper,narancs,barack stb..
Amit mostanában megeszik az az alma. De ezen is meglepődök,ha elfogadja.
Mit csináljak,hogy megszeresse?Mindentől rázza a hideg,és ki köpdösi...
Csak én vagyok ezzel a problémával,vagy mások is vannak?
Ti mit adtok a 2éveseteknek helyette?
Mondjuk amit nagyon szeret, az a cékla. Abból töménytelen mennyiségbe tud enni. De jó lenne látni,ha néha 1 banánt megenne,vagy 1 barackot.
A fiamnál is két évesen kezdődött, és azóta is tart (lassan 3 lesz). NÉha már fel akarom adni, mert egyszerűen semmilyen gyümölcsöt nem eszik meg, ha erőltetem, akkor kihányja.
Úgyhogy nem erőltetem, kivárom, hátha egyszer..
Addig meg kapja a 100%-os gyümölcsleveket, hogy valami mégis kerüljön bele, plusz a keresztanyja hozott neki valami sűrítményt, amiben egy csomó gyümölcs és vitamin van, azt is kapja minden nap - érdekes, mert ezeket viszont imádja. Nem is értem:S
2 éves kisfiam csak a banánt hajlandó megenni. Inni viszont bármilyen 100%-os gyümölcslevet megiszik. Érdekesek tényleg ebben a korban! :)
Szerintem ne erőltesd, majd megeszi előbb-utóbb, addig meg próbáld a gyümölcslevet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!