Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem szereti a gyümölcsöt...

Miért nem szereti a gyümölcsöt a 2 éves fiam? Van még itt valaki, akinek van hasonló problémája a gyerkőcével?

Figyelt kérdés

2 éves kisfiam,egyszerűen nem hajlandó gyümölcsöt enni..:(

Se banán, se eper,narancs,barack stb..

Amit mostanában megeszik az az alma. De ezen is meglepődök,ha elfogadja.

Mit csináljak,hogy megszeresse?Mindentől rázza a hideg,és ki köpdösi...

Csak én vagyok ezzel a problémával,vagy mások is vannak?

Ti mit adtok a 2éveseteknek helyette?

Mondjuk amit nagyon szeret, az a cékla. Abból töménytelen mennyiségbe tud enni. De jó lenne látni,ha néha 1 banánt megenne,vagy 1 barackot.

2012. jún. 1. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:

A fiamnál is két évesen kezdődött, és azóta is tart (lassan 3 lesz). NÉha már fel akarom adni, mert egyszerűen semmilyen gyümölcsöt nem eszik meg, ha erőltetem, akkor kihányja.

Úgyhogy nem erőltetem, kivárom, hátha egyszer..

Addig meg kapja a 100%-os gyümölcsleveket, hogy valami mégis kerüljön bele, plusz a keresztanyja hozott neki valami sűrítményt, amiben egy csomó gyümölcs és vitamin van, azt is kapja minden nap - érdekes, mert ezeket viszont imádja. Nem is értem:S

2012. jún. 1. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a zöldségeket nem eszi, még főzelék formájában sem. Védőnő azt mondta, semmi baj, ha gyümölcsöt eszik az pótolja. Tiéd eszik zöldség féléket?
2012. jún. 1. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
a 3 éves lányom sem eszik gyümölcsöt max néhány falat almát.Érdekes hogy a baracklevet megissza.sAJNOS Ő A ZÖLDSÉGEKET SEM ESZI.Adok neki Béres cseppet.Gyümölcsjoghurtot megeszi.
2012. jún. 1. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém 17 hónapos,semmilyen gyümölcsöt nem eszik,frissen facsart mandarinlevet,vagy 100%-os almalevet szokott inni!
2012. jún. 1. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:

2 éves kisfiam csak a banánt hajlandó megenni. Inni viszont bármilyen 100%-os gyümölcslevet megiszik. Érdekesek tényleg ebben a korban! :)

Szerintem ne erőltesd, majd megeszi előbb-utóbb, addig meg próbáld a gyümölcslevet!

2012. jún. 1. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én két évesem is csak banánt és almát hajlandó enni. Nálunk itt külföldön lehet kapni ilyen gyümölcspüré féleséget, amit a gyerek "kiszippanthat" egy alutasakból. Semmi tartósító vagy adalékanyag, na azt még megeszi. Egyébként meg néha veszek neki üveges babagyümölcsöt, azt legalább még elfogadja.
2012. jún. 2. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:
2,5 éves a lányom és néha eszik almát pár falatot a zöldséggel is hadilábon áll. Tavaly megette a cseresznyét idén már azt sem. Remélem kinövi. Egyébként Ő is megiszik szinte bármilyen gyümilevet adok neki én is bérest és most hogy vége egy üveggel adok neki vitakolan multivitamint. De jó olvasni,hogy más is küzd hasonlóval.
2012. jún. 2. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én 3 évesem csak akkor evett zöldséget és gyümölcsöt mikor még pár hónapos volt.megsem hajlandó kóstolni,én már feladtam.így kap gyümölcsleveket,és vitamin pótlást.még főzelék formájában sem eszik meg egy zöldséget sem :( borzalmas válogatós.
2012. jún. 7. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok hugom is egész kis kora óta nem eszik se gyümölcsöt se zöldséget most 10 éves de még mindig nem csümölcs levet ő is megissza :O
2012. aug. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!