Ez hogy van? Szeret engem? Akinek volt hasonló tapasztalata.
Gyermekem 3éves lesz,van egy kistesó is ő 2évvel fiatalabb.
Én vagyok velük otthon,segítségem nincs szóval minden nap monoton mosás,teregetés,főzés,felmosás,porszívózás...ezt mind én csinálom és ez még kevés is.És itt a 2gyerek.A mama kb 2naponta viszi a nagyot 1-2 órát játszani.És sokszor megjegyzi 3évesem hogy őt szereti hozzá akar menni...stb.Van ennek valami következménye?Vagy kinövi?Nem is tudom hogyan kérdezzem ezt meg. :S :(
Azt írtad, hogy nincs segítséged. hát a 2 naponta mama segítsége mi???? Az hatalmas segítség, hidd el.
Mamával játszik gondtalanul a 3 évesed, veled gondolom nemcsak a jó oldalát látja a világnak, hanem a való világot-szigor, nemcsak játék....
Teljesen logikus a gyereked viselkedése.
Van ebben valami, amit előttem írtak, de az is igaz, hogy anya mindig ott van, sokkal többet vagy vele, mint a mama, ezért a mamával, apával, másokkal töltött idő kedvesebb, különlegesebb a számára. Ne félj, ha eltűnnél pár napra, mindjárt megnőne az ázsiód! :)
Azért amit a kérdésed sugall, és a többiek is írtak, az is megszívlelendő, próbálj tudatosan mindennap időt szakítani a közös játékra, sétára, játszóterezésre, vagy amihez neki kedve van! Neked is jót fog tenni. Például mi lenne, ha a mama néha inkább a kicsivel lenne és addig te lennél a naggyal? Vagy hétvégén a kicsi apára maradna és te a naggyal elcsavaroghatnál? Biztos te is élveznéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!