Létezik még ez az akasztgatós ügyességi játék, vagy van valami ehez hasonló mostanság?
Figyelt kérdés
Gyermekkoromban az unokatestvéremnek volt olyan játéka, hogy egy magas oszlopon volt két oldalt egy egy kampó, amire ilyen ki sműanyag denevér figurákat kellett akasztgatni. A denevér figuráknak több részén volt kampó, mindenki úgy akasztotta ahoyg akarta, az volt a lényeg,hogy ne boruljon le, és mindél több denevért legyen felakasztva.
Létezik még ilyen? Vagy bármi hasonló, amiben ügyeskedni kell? Mi a neve?
2012. máj. 14. 22:44
1/2 anonim válasza:
Van egy Timmy társas, 1700-ért vateráztam. Ismered a Timmy bárányt? Egy nagyon kedves rajzfilm. Képzeld ezt a bárányt műanyagból egy kis talapzaton. Le kell nyomni, akkor picit lejjeb megy, beakad alul valamibe és a kezei felfelé állnak. Akkor el lehet kezdeni ráakaszani a kis ingóságait: vödör, bőrönd, sapka, partedli stb. Ha nem vagy elég óvatos, Timmy megbillen, felugrik és minden lerepül róla! Nagyon aranyos.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Nagyon jó :-) Ebben a percben Vateráztam egyet én is. :-)
2012. máj. 15. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!