2 éves kislányom erősen pislog. Múltkor csak egy napig tartott, de most már jó pár napja. Volt valaki hasonló ciőben? Mikor múlt el.
Kislányomnak is volt 2 éves kora körül (március-április) hasonló problémája. Neki műkönnyet javasoltak a szemészeten, mert érzékeny volt a szeme. Ha homokozóban voltunk már este elkezdett pislogni. Hiába nem láttam benne semmit, mégis zavarta. Néhány csepegtetés és elmúlt.
És azt is mondták, hogy előfordulhat egy nagyon enyhe allergia a szálló pollenere, ami miatt allergiavizsgálatot még nem érdemes csináltatni.
Szóval szerintem érdemes komolyan venni.
Szia!
Nekem is csinált ilyet a 3-4 éves korú fiam. Borzasztó volt látni, hetekig tartott, és nagyon nehezen álltam meg, hogy ne szóljak rá. De valóban tik volt, és abbahagyta, azóta eltelt 4 év, és többet nem volt ilyen.
Más tikje persze volt (rágta a pólóját pl.), de semmi komoly.
Nálunk az óvodával volt összefüggésben, de érdekes módon nem ovikezdéskor jött ki, hanem fél évvel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!