Honnan tudhatom meg hogy ki az ügyeletes doki, ha nem rendel a mi gyerekorvosunk ma?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 10:31
11/27 anonim válasza:
Érdekes, az előbb azt írja, nem tudja milyen rendelőbe telefonáljon.. most meg hogy telefonált, de nem vette fel senki. Ti értitek?
13/27 anonim válasza:
3. vagyok. Nálunk csak egy doki van a rendelőben, van ilyen. Hívd fel a védőnőt!
14/27 A kérdező kommentje:
igen miylen rendelőbe telefonáljak? az arra szólt,hogy az ügyeletes doki rendelőjébe!
2012. jún. 1. 10:50
15/27 anonim válasza:
Hihetetlen!
Hol élsz? Kikeresem neked az ügyeletes doki számát a netről!
16/27 anonim válasza:
Szerintem kicsit kevés az infó amit leírtál ezért leírom hogy nálunk hogy van vagy én mit tennék.A mi településünkön 2 gyerekorvos van,mindig váltva rendelnek,külön rendelőben dolgoznak,ha a mi orvosunk épp nem rendel akkor a másikhoz kell vinni.pl,ha a mi dokink 8-12 ig rendelt és az én gyerekem 15-kor kezd el hányni,akkor vihetem a másik dokihoz.Ha este 7től reggel 7ig van valami probléma,akkor az ügyeletre,nálunk nincs ilyen csak a szomszéd városba.Ha ezek közül egyik megoldás sem jó,akkor én a kórház gyerek ambulanciájára vinném a gyerekemet.
18/27 anonim válasza:
Nálunk is csak egy doki rendel egy rendelőben. Ha ő nincs bent, hívhatja akárki. Nálunk az ajtóra szokták kiírni, hogy ki a helyettes, és hol.
Mivel te nem tudod, hogy ki az és hol, szerintem hívd fel a védőnőt. Már ha megvan a privát száma. Ha ez sincs meg, és nagy a baj, irány az ügyelet! Esetleg ha tudod, hogy hol van a városotokban egy másik gyermekorvosi rendelő, oda is elviheted a kicsit.
Jobbulást neki!
19/27 A kérdező kommentje:
15ös! Szerinted én nem ott kerestem? és nem találtam!!!!!!!!
Hol élek? ..........
2012. jún. 1. 10:58
20/27 anonim válasza:
Mi a bonyolult a Hol élsz kérdésben?
Hol? Melyik falu,város, kerület?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!