Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekorvosunk mindenre...

A gyerekorvosunk mindenre Fenistil cseppet ír fel, ami szerintem hülyeség. Más doki is csinálja? Ért valaki itt ehhez?

Figyelt kérdés
Megfázásra is pl.
2010. szept. 23. 08:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A mi gyerekorvosunk is állandóan ugyanazt a gyógyszert adja már négy éve, nálunk a következő a recept: Zyrtec csepp, Ambroxol szirup, Cebion csepp, most újított: kezd rászokni a miénk is a Fenistil cseppre (nekünk is megfázásra adta legutóbb) :-))
2010. szept. 23. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A mi dokink meg antibiotikumot ad amit 1 hétig kell szedni nehogy szövődmények legyenek. Ha vidéken maminál betegszik meg a kórházba megyünk, ott csak cebion cseppet javasoltak eddig mindenre!
2010. szept. 23. 08:59
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

megfázásra?? az enyém megfázásra nem ír semmit. max ha piros a torka, torokfertőtlenítő sprayt.

a fenistil amúgy allergiára jó, nekünk amikor allergiás kiütések voltak, akkor írta. a külsőleg használatos gél is arra jó, hogy csökkentse a helyi allergiás irritációt a bőrön, pl. rovarcsípés esetén. na meg a viszketést.

2010. szept. 23. 13:11
 4/12 anonim ***** válasza:
42%

Így van,a Fenistil allergiás megbetegedésekre jó!!

Én akkor adom ha fiam befullad(asztmás)

istenem,azért itt mi józan parasztésszel tudjuk,mit kéne adni a gyereknek, maga az orvos pedig nem! Téboly!

2010. szept. 25. 12:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
gondolom pont azért adja megfázás esetén, hogy éjjel nehogy befulladjon a gyerek. Meg egyébként is.
2010. szept. 25. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

Ugyan,nem hiszem. Mi is csak egy hörgőgyulladás után kaptuk először.

Azért ilyen drasztikus szereket nem kéne minden megfázásnál felírni.

Jó hogy nem szteroidos kúpot irat fel :D Vicc!

2010. szept. 25. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A fenistil csepp náthánál csökkenti az orrnyálkahártya gyulladását nagyon sok gyerekorvos írja fel ezt.

Nincs vele semmi gond. Milyen adagolásban szeditek és hány kilósak vagytok.

2010. szept. 25. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A mi orvosunk megfázásra Calcimuskot, tengervizes orrsparyt, Zyrtec cseppet és Cebiont ad.

Az allergia elleni szerhez annyit tennék hozzá, hogy amikor a fiamnak kruppos rohama volt és kórházba kerültünk, nem tudtam milyen gyógyszereket kap, csak adtak neki naponta többször is több fajtát. Aztán a hazajövetelkor megkaptuk ugyanezek gyógyszerek receptjét, hogy itthon is használjuk még legalább 1 hétig. Amikor kiváltottam néztem egy nagyot, allergia elleni szer. Ezt csak este kapta 10 ml-t. A gyerekorvosunk azt mondta azért kell, hogy megelőzze az éjszakai befulladást, meg ez a gyógyszer enyhe nyugtató és altató hatású, ami ilyenkor kell a gyereknek.

2010. szept. 25. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia Nálunk ugyanez a helyzet vagy fenistil csepp vagy Calcimusc!!

Én sem értem miért!!

Melyik a jobb?

2010. szept. 25. 22:41
 10/12 A kérdező kommentje:

21:13-es: 12 kilós a fiam, és napi 2x15 cseppet adok neki.

(Meg persze az összes anyuka a környéken, aki ehhez a dokihoz tartozik. :))

Megnyugtató amit írtál, hogy azért nem teljesen hasztalan. Te szakmabeli vagy?

2010. szept. 26. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!