A gyerekorvosunk mindenre Fenistil cseppet ír fel, ami szerintem hülyeség. Más doki is csinálja? Ért valaki itt ehhez?
megfázásra?? az enyém megfázásra nem ír semmit. max ha piros a torka, torokfertőtlenítő sprayt.
a fenistil amúgy allergiára jó, nekünk amikor allergiás kiütések voltak, akkor írta. a külsőleg használatos gél is arra jó, hogy csökkentse a helyi allergiás irritációt a bőrön, pl. rovarcsípés esetén. na meg a viszketést.
Így van,a Fenistil allergiás megbetegedésekre jó!!
Én akkor adom ha fiam befullad(asztmás)
istenem,azért itt mi józan parasztésszel tudjuk,mit kéne adni a gyereknek, maga az orvos pedig nem! Téboly!
Ugyan,nem hiszem. Mi is csak egy hörgőgyulladás után kaptuk először.
Azért ilyen drasztikus szereket nem kéne minden megfázásnál felírni.
Jó hogy nem szteroidos kúpot irat fel :D Vicc!
A fenistil csepp náthánál csökkenti az orrnyálkahártya gyulladását nagyon sok gyerekorvos írja fel ezt.
Nincs vele semmi gond. Milyen adagolásban szeditek és hány kilósak vagytok.
A mi orvosunk megfázásra Calcimuskot, tengervizes orrsparyt, Zyrtec cseppet és Cebiont ad.
Az allergia elleni szerhez annyit tennék hozzá, hogy amikor a fiamnak kruppos rohama volt és kórházba kerültünk, nem tudtam milyen gyógyszereket kap, csak adtak neki naponta többször is több fajtát. Aztán a hazajövetelkor megkaptuk ugyanezek gyógyszerek receptjét, hogy itthon is használjuk még legalább 1 hétig. Amikor kiváltottam néztem egy nagyot, allergia elleni szer. Ezt csak este kapta 10 ml-t. A gyerekorvosunk azt mondta azért kell, hogy megelőzze az éjszakai befulladást, meg ez a gyógyszer enyhe nyugtató és altató hatású, ami ilyenkor kell a gyereknek.
Szia Nálunk ugyanez a helyzet vagy fenistil csepp vagy Calcimusc!!
Én sem értem miért!!
Melyik a jobb?
21:13-es: 12 kilós a fiam, és napi 2x15 cseppet adok neki.
(Meg persze az összes anyuka a környéken, aki ehhez a dokihoz tartozik. :))
Megnyugtató amit írtál, hogy azért nem teljesen hasztalan. Te szakmabeli vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!