Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekorvosunk mindenre...

A gyerekorvosunk mindenre Fenistil cseppet ír fel, ami szerintem hülyeség. Más doki is csinálja? Ért valaki itt ehhez?

Figyelt kérdés
Megfázásra is pl.
2010. szept. 23. 08:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ja még a nyugtató hatásról annyit, hogy kedd óta adom neki, és tegnap volt először, hogy jól aludt. (Valóban mindig alvás előtt kell adni neki a fenti adagot: délben és este.)

Lehetséges, hogy most kezdett el hatni?? (Eddig kifejezetten rosszul aludt.)

2010. szept. 26. 08:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakmabeli, de én kifaggattam a gyo. és ő mondta el, már a második gyermekorvosunk van (költözés miatt) és ő is ezt szokta javasolni náthára. Mind a kettő azt mondta ez jobb mint ha antibiotikummal kezelnék rögtön mivel az amennyire hatásos annyira káros is a szervezetükre, mivel tönkre teszi a bélflórát.

Én mikor náthásak (ez nem sűrűn van) akkor még adom nekik emelt adagban a C-vit., Bonolact pro+kid granulátumot orrspray Sterimart és EUPHORBIUM és sós vizet párologtatok a szobájukba.

Remélem tudtam segíteni.

2010. szept. 27. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!