Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lesz ma a vacsi ovis...

Mi lesz ma a vacsi ovis gyerekkel és dolgozó mamával rendelkező családodban?

Figyelt kérdés

bocs de már gőzöm nincs róla, mit főzzek

vadasra és pekingi kacsára nem lesz idő (és pénz se)

#főzés #gyors vacsora
2012. jún. 1. 08:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kikerestem egy kenyérsütős buktareceptet. Bár én nem hagyom otthon a kenyérsütőt bekapcsolva, így hétköznap nem tudnám megsütni, de vasárnapra megsütöm.

Pizzát én is szoktam kenyérsütőben, múlt pénteken az volt...

Leveles tésztába csavart virslis hot-dogra gondoltam mára, de a férjemnek nem tetszett az ötlet...

2012. jún. 1. 09:43
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt a buktát szoktam sütni, a lányaim és a férjem szerint is nagyon fini :-D

2012. jún. 1. 09:47
 13/17 A kérdező kommentje:

köszi, kinyomtattam

lebbencsleves jutott eszembe a hamis gulyásról...

2012. jún. 1. 10:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Nálunk hideg a vacsora általában.

Nem elég 1x főtt ételt enni egy nap?

Nekem ezek az ételek elég nehezek így estére. Az én gyerekeim tuti rosszul aludnának ezektől.

2012. jún. 1. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Gondolom már megvacsiztatok, de csak most látom a kérdést :) Nálunk ma borsófőzelék volt a vacsi, ez ugyebár nagyon hamar készen volt.

Tegnap lángos volt, igazából az se olyan hű de sok idő, csak nagyon utálok ott állni az olaj fölött, ezért van ritkán, pedig szeretjük.

Néha csinálok bundás kenyeret is, csak mostanában azért a tojással inkább spórolok, amilyen sokba kerül újabban.

Szoktam még krumplisalátát is csinálni vacsira, azt is szeretjük.

Viszont a legtöbb esetben inkább hideget vacsorázunk, ebédre úgyis mindenki meleget eszik, vacsorára csak akkor főzök, ha felmerül valami jó ötlet.

2012. jún. 1. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Az igaz, hogy a gyerekek esznek főtt ételt az oviban/bölcsiben, de mi (általában )a házi kaját szoktuk magunknak ebédnek elvinni. Én nem mindig, de a páromnak csomagolok, mert ő nehéz fizikai munkát végez, kell az étel napközben, nem lenne elég ha csak este enne itthon főttkaját. És ha meg itt van frissen, miért ne vacsizzanak belőle...?

2012. jún. 2. 12:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Anyukám két gyerek és teljes munkaidő mellett mindennap főtt kaját tett este az asztalra, miután beutazta még a várost is. Nem tudom, hogy csinálta, igyekszem legalább a halvány árnyékáig felérni. Szerintem ha egy kisgyerek megeszi a főtt ételt este, annak örülni kell. A lebbencsleves, a bukta, a borsófőzelék szerintem nem nehéz étel, ha nem nyomjuk tele zsiradékkal. Az ovis kaja klassz, főleg ha megesz a gyerek, de a jó ég tudja, miből készül. Vannak biztos emlékeitek a zsömlefasírtról. Ma már, félek, a cukor helyett is édesítőszert használnak, a tésztában nincs tojás, a főzelékben több a rántás, mint a zöldség. Plusz egy otthonhoz szerintem hozzátartozik Anyu főztje. Szóval messze nem mondhatom én se, hogy mindennap főzök, de érzem, hogy kéne.
2012. jún. 5. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!