Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyáron anyósomékhoz megy 2...

Nyáron anyósomékhoz megy 2 éves lányom most először egyedül. Meg szeretném kérni, hogy a két unokabátyja előtt ne pelusozza át a lányomat és ne fürdesse, ha lehet!?

Figyelt kérdés

Úgy hogy pölödö a fenekét mossa (miközben a srácok ott nézik), pelusozásnál nem szeretném, ha a nagy kakis/pisis fenekébe néznének bele a srácok.

Egyik 8 másik pedig 12 éves lesz. Nincs kishúguk sem stb.

Engem feszélyez ez a dolog. Férjem szerint butaság én viszont emlékszem, hogy milyen volt a tőlem idősebb unokatesóm még úgy is, hogy neki volt 2 évvel idősebb nővére.

...És nem volt valami jó amire emlékszem... :)

2012. máj. 31. 21:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is 2 éves a kisebbik, igaz fiú. A nagyobbik 5 éves és lány. Kettőjük között ugye természetes a "meztelenkedés". De most hétvégén a 1,5 éves unokahúgoméknál voltunk 2 napot. Volt ott kakás fenék mindkét részről és együtt fürdés is. Nagyon élvezték, főleg a 1,5 éves kiscsaj, mert ő még nem látott eddig "kukit". Nagyon rácsodálkozott a fiaméra. Volt ott egy 10 éves kislány is, ő is végignézte a pelusozást, de hidd el ilyen korban még nincs egymás előtt szégyenkezés.

A fiukról meg egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy pelusozáskor (főleg ha kaka is van) ne legyen jobb dolguk.

szerintem a te rossz élményedet vetíted a lányodra, de nem kell, hogy túlzott szégyenlősségre neveld. Szerintem ez rokonok között, ilyen korban megszokott dolog.

2012. jún. 1. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!