3 év körüli gyermeked hogyan megy ki éjszaka a wc-re? Egyedül, vagy ébreszt téged?
Éjjel nem kell kimennie. Ez szerencse is lehet. Viszont nem fél a sötétben sem.
Most újítottuk fel a lakást, a kapcsolókat úgy tetettük, hogy a két évesem is eléri őket. (90cm-re a padlótól)
Szerintem dugjatok be valami kis lámpát, amit elér és fel tud kapcsolni. Az IKEÁban 900 Ft körül vannak ezek.
De megbeszélés kérdése is lehet. MOndd meg neki, hogy szóljon, ha éjjel kel.
VAgy átmenetileg az is megoldás lehet, hogy este az ágya mellé teszitek a bilit egy adag WC papírral.
Ki kell gondolni, hogy hogy lenne jó.
A 2,5 évesemmel kezdjük hamarosan az éjszakai pelusmentességet, szóval én is kíváncsi vagyok, hogy hogy fog menni, mert új gyerek, új procedúra. :o)
3 évesen lett szoba és ágytiszta a kislányom pár nap alatt. előtte is mindig megébredt éjfél körül egy kicsit, ez ne m változott a pelus elhagyásával sem. Úgyhogy ha benézek éjfél körül és látom hogy már nyugtalanul alszik akkor kiveszem és félálomban megpisiltetem, vagy ha megébred és kijön hozzám akkor együtt kimegyünk wc-zni. Szerencsére utána fél pillanat alatt visszaalszik (mindig is így volt)
Ő mindig is félt a sötéttől. az öccse (2 éves) sosem félt, ő gond nélkül nekiáll éjszaka császkálni a sötét lakásban is (az ő szobájukban van éjjelifény a lányka miatt). Önállóbb is, úgyhogy sztem ha odajutunk akkor ő egyedül is meg fogja oldani az éjjeli wc-zést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!