Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti kivennétek az oviból a...

Ti kivennétek az oviból a gyereketeket ha többen összeverik?

Figyelt kérdés
fiamat ma foltosan találtam,azt mondta megverték,felsorolt 4 gyereket.ők tagadnak,ovónéni nem látott semmit,mondjuk délelőtt más volt velük. ősztől másik oviba megy eleve-egyháziba. én terhes vagyok,meg tudom oldani h a fiam is itthon legyen-a húga itthon van. ja és kiscsoport!!!
2012. máj. 31. 18:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

a családi napköziben meg azt mesélte a vezető,h a waldorf-ban verekszenek a legjobban a ygerekek,mert ott semmiért sem lehet rájuk szólni.

kisfiam már tegnap sem ment,most nagyon kiegyensúlyozott. óvónőkkel még nem beszéltem,előtte lehiggadok,terhesen nem akarok bajt h túl idegesen megyek be

2012. jún. 2. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!