Ti kivennétek az oviból a gyereketeket ha többen összeverik?
Egy olyan óvodába, ahol 4 gyerek "foltosra" verhet egy ötödiket, és az ovónő ebből "semmit" nem lát, többé nem engedném a gyerekemet. Ha másért nem azért, mert valószínűleg a fiad is a kiszolgáltatottságtól való félelemmel menne oda ezután. Ha nem jelent gondot az otthon tartása, az tiszta haszon.
Szó nélkül azért ne hagyd a dolgot az oviban, még akkor sem, ha végképp elbúcsúztok. Ez azért elég elképesztő história, az ovónő magyarázatával együtt.
köszönöm a válaszokat! kivesszük,már holnap sem megy. átgondoltuk,és heti 1x mennek mindketten családi napközibe,h legyenek közösségben,heti 1x mamiznak. most költöztünk kertesbe, minden adott.
kikérdeztem a fiam,azt mondta h botokat szedtek a többiek,bementek egy házikóba,és verték,meg csúfolták.
a gyerek ma nagyon szétszórt,és hangos,nyilván így dolgozza fel.
ráadásul ő nagyon barátságos és mindenkiről a legjobbat feltételezi.
a renitenseket ismerik az óvónénik,rémes gyerekek,káromkodnak,verekszenek,köpködnek,csúfolódnak. amikor a leköpéses történet volt akkor is már ki akartam venni,de az óvónéni akkor azt mondta h lerendezte,nem lesz több gond. de én sem verem a gyerekem miért tűrjem h más meg üsse??
holnap a vezetővel fogok beszélni.
Egy tisztességes oviban azért nem hiszem, hogy előfordulhat olyan, hogy egy gyereket foltosra vernek!! Elcsattanhat egy ütés - amit jó eséllyel azért egy hároméves kicsi nem tűr csendben - de a következő előtt az óvónőnek már észre kell vennie és reagálnia kell! Ilyen alapon lelökik egymást a mászókáról, vagy kiszúrják a másik szemét, vagy mi????
Tudom, hogy nem egyszerű egy rakás kicsi mellett óvónőnek lenni, de ha valaki bevállalja, akkor tessék szívvel-lélekkel csinálni! Van bőven állástalan pedagógus, aki nem alkalmas, ki kell rúgni, lesz helyette tíz másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!