Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek felesleges a...

Szerintetek felesleges a kertbe játszótér?

Figyelt kérdés
Nekünk van.Nemrég készítette az édesapám.Csúszda,hinta,libikóka,homokozó.Én nagyon örültem neki,hiszen ide bármikor ki lehet menni,nem kell felpakolni a fél házat,ki lehet menni csak 5 percre,stbstb. Viszont járunk közösségbe is és rendes játszira (kb 2-3szor egy héten).ott mondta minap egy anyuka,hogy szerinte teljesen felesleges az otthoni játszó,mert ott úgysincs más gyerek,a játszónak meg az a lényege. Van egy félévesem is,azt gondolom,együtt is tudnak majd játszani és a szomszéd kislány is gyakran átjön. Ő közel egyidős a lányommal,3 évesek. Nektek van kinti játszótok?Vagy lenne ha kertesben laknátok?Szerintetek is felesleges?Mert most elgondolkodtam rajta,hogy tényleg pénzkidobás volt-e.
2012. máj. 31. 15:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem ikreim vannak.Amikor még csak terhes voltam már akkor nyaggatott a nagypapi,hogy mikor készítheti a kerti játékokat.Aztán amikor a lányok 1,5 évesek lettek mondtam,hogy készítheti.Imádják/imádták a csajok,sokkal jobb volt,minthogyha el kellett volna menni,mert mire összeszedtem őket,normálisabb ruhába felöltöztettem,pakoltam innivalót stb.addig volt,hogy egy óra is eltelt.Amikor a barátnőim nálunk vannak a gyerekeikkel,ők is mindig mondják,hogy milyen szuper és,hogy a gyerekek milyen jól tudnak játszani.Amikor még nem voltak ovisok délelőtt 2 órát voltunk kint meg délután is.Persze játszótérre is járunk/jártunk,olyan heti három alkalommal.Meg játszóházba is voltunk sokat,sőt baba-mama clubba is jártunk.Most a lányok 4,5 évesek az öcsikéjük kettő lesz.Nagyon élvezik a kerti játékot,amikor a lányok délután hazajönnek onnantól kezdve egyiket se lehet berángatni.Mi egyáltalán nem bántuk meg.
2012. máj. 31. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is van kis ház meg homokozó az udvaron. Elég pici hátsó udvarunk van, de bokrokkal körülzárt, full biztonságos, kijönni csak a lakáson át tudnak a gyerekek, annyira jó, hogy simán kiengedhetem őket játszani, közben én csinálom idebenn a dolgomat és ők is jól érzik magukat. Természetesen járunk játszóra is, azt is nagyon élvezik, főleg, mert nálunk sem hinta, sem csúszda, pedig szeretik. Egyrészt ezeket azért nem vettünk, mert nem is nagyon férne el, másrészt pedig azért, mert látom pl. a barátnőméknél, hogy ő nem engedheti ki felügyelet nélkül a kicsiket, mert simán leesnek a csúszdáról, megütik egymást a hintával... Ha nagyobbak lesznek, esetleg elgondolkodunk a hintán, ha még fér valahová. :-)
2012. máj. 31. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem volt pénzkidobás. Mi is kertesben lakunk, van homokozó, hinta, csúszda, hintaágy, medence, sok apróság, és tök jó, mert bármikor kimehet. A konyhából rálátok, még főzök ő játszik kint. Ettől függetlenül persze kell a gyerekek társasága és a közös játék is. Mi is eljárunk játszótérre is.
2012. máj. 31. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!