Volt mar olyan, hogy duhbol rautottel a gyermeked kezere? Mi volt az oka?
Ritkán,de előfordult,hogy kapott a kezére,ha olyanhoz nyúlt,amihez nem volt szabad,és a szép szé nem használt. De eszembe sem jutott volna ezért bocsánatot kérni a gyerektől!
A szülőnek nevelni kell a gyerekét.
Bocsánatot akkor sem szabad kérni.
Kapott eget a kezére, mert rossz volt és más már nem használt. Sír persze, mert megijed. De rögzül benne, hogy miért kapta. Valszeg többet nem csinálja.
Ha bocsánatot kérsz, akkor gyengének lát, sosem fog szót fogadni.
Attól még szeretni fog, sőt.... Sokszor egy ilyen incidens után bújik a gyerek az anyukájhoz...
A kezére még nem, de a lábára már 3x csaptam, mert pelusozás közben irdatlanul rugdos, és a 3 alkalom mindig azért volt, mert szóltam 2x előtte, és csak csinálta, majd még direkt a cicmet is, ami nagyon nagyon fájt, már csomók is vannak benne ez miatt...:-( Fájdalmamban ütöttem rá mindannyiszor. Én is állati szrul éreztem magam miatta, de muszáj vhogy rávezetni, hogy hol a határ. sehogy nem tudtam hatni eddig rá, csak ezzel. A 3 ráverés 1 év alatt történt, a többi esetben mindig kértem/sírsát színleltem/ megszídtam/magyaráztam/mérges voltam, semmi nem használt.
Most 21 hós, és már tudja, odateszi a cicimhez a talpát finoma, és mondja, hogy csak simi, mert anyacinak fáj.
Szóval én azt mondom, hogy ne érezze rajtad a lelkifurdit, mert az tényleg rosszul veszi ki magát, hisz rosszat csinált.
Én mindig azt mondtam eddig neki, hogy nagyon sajnálom, hogy megütöttelek, de már nagyon fájt, és sokszor kértem, hogy ne csináld...és akkor mnéz rám a nagy szemeivel könnyek közt, hát én is majdnem bőgök, de sajons lesz ilyen még biztos, muszáj kicsit megkeményednünk, mert különben nagyon elszalad velük a ló, tudniuk kell a játékszabálykoat, ne érezd megad rosszul, hidd el, hogy néha elő fog ez még fordulni...
de tudom, azt gondolod, hogy annnnnyira picikék még, én is ezt érzetem...:-)
2-es vagyok
azt nem írtam, hogy én is bocsánatot kértem tőle, mert nekem nagyon rossz volt
és szerintem ezzel nincs semmi baj, ugyanis én voltam az,aki dühömben, kihasználva a testi fölényemet rácsaptam egy védtelen kicsi kezére,
és én nem tartom célravezetőnek a testi fenyítést, sőt egyenesen megalázónak tartom, ezért is érzem emiatt rosszul magam, és ezért kértem tőle bocsánatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!