Van valakinek tapasztalata Szegeden dr. Fekete-Szabó Gabrielláról?
3,5 évesenek áprilisban vette ki az orrmanduláját. Kedves de nem az a babázós gyerek körüludvarlós (nem tudom máshogy megfogalmazni bocsi) típus. Elmondja mi miért szükséges egyeztettek az időpontról. Figyelembe veszi ha neked másik időpont jó.
A műtét napjáról: fél 8-tól várakozás az osztály előtt. Èrkezés szerint szülő+gyerek bemegy, főnővér felveszi az adatokat majd pizsit ad. Ezután egy tv-s kis váróban várakozás az anesztesre kb 9-től hív be. Tájékoztat kérdez és ad egy bódító tabit. Ezután ágy te széken a gyerek mellett vagy. Beszúrják a branült majd kb 10-től indulnak a műtétek. 10-15 perc. Ezután kicsit elesettek sírnak de erre nem fognak emlékezni. Àltalában fél óra alatt megnyugszanak elszanak 2-3 órára. Estére teljesen jól vannak. Másnap reggel fèl 8-kor mehettek.
Köszönöm szépen a hasznos információkat!
Nem probléma, ha nem egy "ügyürübügyürü" típus, én sem vagyok az. Egy csomó dokihoz járunk, egyik sem babázós, lehet, hogy ösztönösen ilyen dokikat választunk.
A kórházban volt egy "tündibündi" fejlesztő pedagógus (nekünk nyilván nem kellett, de mikor kiderült, hogy szinte kollégák vagyunk, mindig jött beszélgetni) és nem volt oda érte a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!