Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mindig kövérnek fog kinézni?

Mindig kövérnek fog kinézni?

Figyelt kérdés

Lányom 10,5 kiló 20 hósan, és kb 85 centi lehet.

Mindenki azt mondja milyen jó húsban van, hogy kicsit kövérkés...

Nem rég beteg volt és a doki is azt hitte, hogy már 12,5 kiló felett van. (gyógyszer írásnál kérdezte)

Ez mindig így lesz neki? Már elöre sajnálom, hogy egész életében lekövérezik pedig normál súlyú.

Vagy változhat ez?

2012. máj. 29. 14:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Dehogyis!

Én 1 évesen 11 kg és 76cm voltam.

16 hónaposan 11,3 kg és 99,5 cm.

Most sem vagyok kövér (50kg), pedig nem régen szültem.

2012. máj. 29. 14:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Hú jó sokat nőtték 4 hónap alatt :)
2012. máj. 29. 14:49
 13/21 anonim ***** válasza:

Kisfiam 3 honapos es 68 centi es 7 kilo! (39-es fejkorfogattal szuletett 4250 g es 60 centivel igy mar a korhazban kaptuk az ivet hogy atyauristen mekkora)

Mindenki elkeped amikor meghalljak hogy mekkorra,nap mint nap kapjuk a beszolasokat, pedig egyikunk sem oriasi es babakent sem volt az...a csaladban is mindenki atlagos magassagu es sulyu.

DE mivel egeszseges mint a makk es tok aranyos is a testfelepitese ezert en mar nem is foglalkozom a megjegyzesekkel! A lenyeg hogy egeszseges es nekunk igy tokeletes!

En nem foglalkoznek vele,hogy ki mit mond,rengeteg ideje van meg fejlodni!

2012. máj. 29. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Na hát én is lestem egy nagyot az oviban, amikor a lányomra (aki egyébként tényleg jó húsban van, de formás, mindene megvan, igaz pocija is van, viszont nem kövér!) azt mondta az egyik anyuka, hogy ja az a kövér kislány a te lányod? Köpni, nyelni nem tudtam. Szerintem majd ahogy nő, úgy fog nyúlni mindene, így az arca is. Ti is inkább kerekebb arcúak vagytok? Mert lehet, hogy alkati. De véleményem szerint nem kell ezzel foglalkozni, majd később járasd valami sportra vagy táncra, amit szeret, a lányom is már jár tornázni, imádja és gondolom majd később látszódni is fog az alakján. Sosem lesz nádszál, de én sem voltam, viszont nagyon formás lesz, az már most látszik. :) 4 éves kislány anyukája.
2012. máj. 29. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem felnőttként is kerek a fejem, de mindenki szerint szép arcom van. Még ha kerek is marad az arcocskája, lehet szép. Amúgy örülj, hogy nem betegen született.
2012. máj. 29. 17:59
 16/21 anonim ***** válasza:

De ki mondta, hogy a kerek fej csúnya?

Remélem azért kövérezés mellett nem rondázza le senki a gyereked.

Lányod fog még eleget változni, és nem fog mindig ducinak tűnni. Barátnőm kislány olyan 2-3 éves koráig tűnt nagyobb gyereknek, mert nagy volt a fejecskéje, magas is volt. Most meg egy átlagos 4 éves gyerkőc.

2012. máj. 29. 20:12
 17/21 A kérdező kommentje:

Hát reménykedem hogy nem lesz ez mindig így.

Miért? Neki is rossz lesz ha mondjuk teljesenátlag kilokkal mindenki tudtára adja hogy van feleslege, így akár még pszichés betegség is lehet tini korára, hogy ö mondjuk 40 kilóval miért nem látszik vékonynak....

Szóval most nézegettem a vizijátszótéren a gyerekeket, hogy nagyobbak is sokkal husisabbak, lányomnál látszanak a bordái is. Szóval kövér egyáltalán nem, de még is mindenki annak látja.

2012. máj. 29. 20:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Ezen én is meglepődtem, hogy hogy nőhettem annyi idő alatt annyit, de megvan a kiskönyv, abból lestem. :) Bocsánat az offért, Kedves Kérdező!
2012. máj. 29. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem lesz kövér ne aggódj.Ilyenkor még a legtöbb baba ilyen húsoska.Egyébként 10,5 kg 20 hósan nem is sok szerintem.

Inkább talán alacsony azért tűnik kövérnek.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 30. 07:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen az én fiam is, kis kerek, pufi az arca, de a teste normál alkatú. Rá is mindig mondták, hogy de jó húsban van, biztos jó étvágya van stb. Ez főleg amíg babakocsiban ült, vagy télikabátban volt, akkor történt, most hogy kevés ruha van rajta azért látszik, hogy nem duci a teste. Szerintem változni fog az arcuk, ahogy nőnek úgy lesz egyre kevésbé pufi a pofijuk. És azért egy nagyobb gyereknél, pláne felnőttnél nem tudom elképzelni, hogy lekövérezzék az arca miatt, holott tisztán látszik a normál testalkata. Szóval ne aggódj:)
2012. máj. 30. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!