Mindig kövérnek fog kinézni?
Lányom 10,5 kiló 20 hósan, és kb 85 centi lehet.
Mindenki azt mondja milyen jó húsban van, hogy kicsit kövérkés...
Nem rég beteg volt és a doki is azt hitte, hogy már 12,5 kiló felett van. (gyógyszer írásnál kérdezte)
Ez mindig így lesz neki? Már elöre sajnálom, hogy egész életében lekövérezik pedig normál súlyú.
Vagy változhat ez?
Dehogyis!
Én 1 évesen 11 kg és 76cm voltam.
16 hónaposan 11,3 kg és 99,5 cm.
Most sem vagyok kövér (50kg), pedig nem régen szültem.
Kisfiam 3 honapos es 68 centi es 7 kilo! (39-es fejkorfogattal szuletett 4250 g es 60 centivel igy mar a korhazban kaptuk az ivet hogy atyauristen mekkora)
Mindenki elkeped amikor meghalljak hogy mekkorra,nap mint nap kapjuk a beszolasokat, pedig egyikunk sem oriasi es babakent sem volt az...a csaladban is mindenki atlagos magassagu es sulyu.
DE mivel egeszseges mint a makk es tok aranyos is a testfelepitese ezert en mar nem is foglalkozom a megjegyzesekkel! A lenyeg hogy egeszseges es nekunk igy tokeletes!
En nem foglalkoznek vele,hogy ki mit mond,rengeteg ideje van meg fejlodni!
De ki mondta, hogy a kerek fej csúnya?
Remélem azért kövérezés mellett nem rondázza le senki a gyereked.
Lányod fog még eleget változni, és nem fog mindig ducinak tűnni. Barátnőm kislány olyan 2-3 éves koráig tűnt nagyobb gyereknek, mert nagy volt a fejecskéje, magas is volt. Most meg egy átlagos 4 éves gyerkőc.
Hát reménykedem hogy nem lesz ez mindig így.
Miért? Neki is rossz lesz ha mondjuk teljesenátlag kilokkal mindenki tudtára adja hogy van feleslege, így akár még pszichés betegség is lehet tini korára, hogy ö mondjuk 40 kilóval miért nem látszik vékonynak....
Szóval most nézegettem a vizijátszótéren a gyerekeket, hogy nagyobbak is sokkal husisabbak, lányomnál látszanak a bordái is. Szóval kövér egyáltalán nem, de még is mindenki annak látja.
Nem lesz kövér ne aggódj.Ilyenkor még a legtöbb baba ilyen húsoska.Egyébként 10,5 kg 20 hósan nem is sok szerintem.
Inkább talán alacsony azért tűnik kövérnek.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!