Hogyan tudnék a koromhoz méltóan viselkedni/kinézni?
én is 12 vagyok. a tutim még a gép... na a külsőmmel én is foglalkozok, vagy 3 óráig vagyok a fürdő szobába, állandüan öltözködök bárhova megyek. néha smink is ...
néha nézem a disney channelt. na és akkor? én nem akarok gyerek lenni, nem babázok, semmi inkább élem a kamaszok életét.
és ez szerintem természetes!!
Szerintem ezzel ne foglalkozz, ilyen vagy és kész, nem nagyon tudsz ezen változtatni. Van ilyen, sokan fiatalabbnak érzik magukat a koruknál, mások idõsebbnek... el kell fogadnod önmagad, ne zavarjon ez a dolog, ne kattogj ezen egész nap, élvezd az életet, foglalkozz olyan dolgokkal, amiket te szeretsz, ne azokkal, amelyeket a korosztályodtól elvárnak!
Elmesélem az én esetem: én 15 éves vagyok, idén lettem gimis. Én nagyon gyerekes vagyok, szeretnék még mindig 10 éves lenni. Nem is tudom megtalálni a közös hangot az osztálytársaimmal, olyan felnõttesen viselkednek. Ráadásul a gimiben már bármit szabad, lehet sminkelni, merész ruhákat felvenni, a folysón csókolózni.... ezeket általánosban még megtiltották nekünk. Nekem ez nagyon furcsa, mert én még gyereknek érzem magam. Imádok játszani, a Disney csatornát is imádom, nagyon szeretem az ottani sorozatokat:Hannah Montana, Shake It Up stb. :D Ha a bevásárlóközpontokban elmegyünk a játékok mellett, és meglátom a Barbie babákat, majd megszakad a szívem, mert legszívesebben visszamennék 1. osztályba. Szóval én ilyen vagyok. 15 éves testben 6 éves kislány. És nem tudok beilleszkedni a felnõttes világba. De én szeretem magam úgy, ahogy vagyok, nem akarok megváltozni, nem akarok olyan lenni, mint az oszttársaim. Inkább keresem a hasonló gondolkodásúak társaságát, pl. a legjobb barátnõm is ilyen. :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!