Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekkel biciklizni?

Gyerekkel biciklizni?

Figyelt kérdés
A férjem vett nekem biciklit,gyerek üléssel,hogy könnyebb legyen a gyereket meló előtt bölcsibe vinni,meg ez ingyen van,nem kell bérletet venni....Lányom két éves,15 kiló,én 50 kiló vagyok.....Ma gondoltam,kipróbáljuk,teszünk egy próba kört...az eredmény az lett,hogy jól elestünk,mert nem bírtam irányítani a biciklit,a lábam is be akadt az a gyerek ülés lábtartójába,még jó,hogy nem lett csajszimnak semmi baja...A kérdésem,most tényleg ilyen béna vagyok,vagy tényleg nehéz a gyereket így vinni?Igaz,évek óta nem bicikliztem,nem vagyok "rutinos"...

2012. máj. 29. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gyakorolj először gyerek nélkül, és csak akkor induljatok biciklin bölcsibe, ha már magabiztos vagy!
2012. máj. 29. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem semmi gondom nincs vele. Kislányom imádja és a fiam is imádta 9 éve.

Kicsit meg kell szokni, hogy hátul van súly, de semmi más

2012. máj. 29. 14:01
 3/13 anonim ***** válasza:
először nekem is fura volt és gyerek nélkül mentem pár kört.aztán beültettem manómat,vele mentem egy kis kört.először fura volt,mert izgett-mozgott,a bicikli meg billegett.de meg lehet szokni.
2012. máj. 29. 14:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat...már arra is gondoltam,leviszem párom 15 kilós súlyzóját,és hátra teszem,mintha a gyerek volna és úgy cangázom majd egy kicsit:)
2012. máj. 29. 14:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg hátrébb tenni a gyerekülést, mert ha beakad a lábad az életveszélyes, mi is sokáig kísérleteztünk mire szuper lett.
2012. máj. 29. 14:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyakorolj, mi rengeteget bicózunk, néha vannak olyan helyzetek ahol szerintem csak a rutin miatt tudom megtartani (pl. kőre megyünk, padkára stb.)
2012. máj. 29. 14:22
 7/13 A kérdező kommentje:
Oké,akkor inkább csak egyedül tekerek egy darabig!:)
2012. máj. 29. 14:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Hú, lányod nem ijedt meg nagyon az eséstől? Van kedve egyáltalán még biciklire ülni?

Egyébként tényleg sokat kell gyakorolni, pláne ha rég nem bicikliztél. Az első néhány alkalom nekem is durva volt, pedig én jó kis ellensúly vagyok elöl a 80 kilómmal :)

2012. máj. 29. 14:48
 9/13 A kérdező kommentje:
De megijedt,én is ,csak próbáltam nem mutatni neki.....Van kedvem,csak egyenlőre egyedül!Csak bosszant,mert annak tudom be,hogy béna vagyok,pedig akkor tényleg csak rutin kell!
2012. máj. 29. 14:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Ja,hogy neki?Nem,azt mondta,nem akar biciklire ülni....de remélem,egy kis idő után elfelejti...
2012. máj. 29. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!