Gyerekkel lehet taxiba ülni?
Figyelt kérdés
A társaság gyerek üléssel ellátott taxit küld ha kérem?
Vagy hogyan működik?
Még nem ültem taxiba a gyerekkel, de most aktuális lenne.
2012. máj. 17. 14:36
1/6 anonim válasza:
igen, rendelésnél szólj, hogy gyereküléses taxit kérsz
2/6 anonim válasza:
Szegeden, x taxi társaság nem tudott olyan autót küldeni amiben gyerekülés lett volna, azt mondták ha nekem van azt bekötik. A férjem vidéken volt, kocsi gyereküléssel nála, így maradt az hogy az ölembe vettem a másfél évesem. Nem szabályos, nem jó, de mivel este kilenckor befulladás miatt vittem a klinikára, így maradt ez a verzió.
3/6 anonim válasza:
taxi hátsó ülésén nem kötelező a gyerekülés használata a KRESZ szerint
4/6 anonim válasza:
Viheted az oledben, bekotik a sajatodat is. En tobbszor kerdeztem, allitolag egy-egy tarsasagnal egy embernek van gyerekulese. Idoben szolni kell, hogy azt is szeretned. Pl. delelott szolj, ha delutan mennetek vele, mert nincs az autoban, ugy kell hazamennie erte a sofornek.
5/6 anonim válasza:
taxiban nem kötelező a gyerekülés, én megkérdeztem tőlük, és azt mondták, nem is nagyon van olyan autójuk, amelyiknek van. Nem csatolhatják be meg ki folyton. Persze, van elég sok társaság, meg lehet kérdezni, kinek van.
6/6 anonim válasza:
Mi áprilisban jöttünk haza a kórházból taxival. A kórházi portás hívott taxit nekünk. Én is kértem hogy legyen benne gyerekülés, de olyan taxi nem volt. Pedig gondolom olyan taxitársaságot hívott fel, akik rendszeresen járnak a klinikára betegért. De a hátsó ülésen 3pontos (vagy milyen) biztonsági öv volt. Így hátul középre lett bekötve a fiam(3 éves).
Imádta, mert így középen nagyon jól kilátott előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!