Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekkel lehet taxiba ülni?

Gyerekkel lehet taxiba ülni?

Figyelt kérdés

A társaság gyerek üléssel ellátott taxit küld ha kérem?

Vagy hogyan működik?

Még nem ültem taxiba a gyerekkel, de most aktuális lenne.

2012. máj. 17. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, rendelésnél szólj, hogy gyereküléses taxit kérsz
2012. máj. 17. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szegeden, x taxi társaság nem tudott olyan autót küldeni amiben gyerekülés lett volna, azt mondták ha nekem van azt bekötik. A férjem vidéken volt, kocsi gyereküléssel nála, így maradt az hogy az ölembe vettem a másfél évesem. Nem szabályos, nem jó, de mivel este kilenckor befulladás miatt vittem a klinikára, így maradt ez a verzió.
2012. máj. 17. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
taxi hátsó ülésén nem kötelező a gyerekülés használata a KRESZ szerint
2012. máj. 17. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Viheted az oledben, bekotik a sajatodat is. En tobbszor kerdeztem, allitolag egy-egy tarsasagnal egy embernek van gyerekulese. Idoben szolni kell, hogy azt is szeretned. Pl. delelott szolj, ha delutan mennetek vele, mert nincs az autoban, ugy kell hazamennie erte a sofornek.
2012. máj. 17. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
taxiban nem kötelező a gyerekülés, én megkérdeztem tőlük, és azt mondták, nem is nagyon van olyan autójuk, amelyiknek van. Nem csatolhatják be meg ki folyton. Persze, van elég sok társaság, meg lehet kérdezni, kinek van.
2012. máj. 17. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi áprilisban jöttünk haza a kórházból taxival. A kórházi portás hívott taxit nekünk. Én is kértem hogy legyen benne gyerekülés, de olyan taxi nem volt. Pedig gondolom olyan taxitársaságot hívott fel, akik rendszeresen járnak a klinikára betegért. De a hátsó ülésen 3pontos (vagy milyen) biztonsági öv volt. Így hátul középre lett bekötve a fiam(3 éves).

Imádta, mert így középen nagyon jól kilátott előre is!

2012. máj. 18. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!