Totál kifordult magából a 3,5 éves kislányom, , mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az még hagy'ám, hogy mindenre NEMet mond, és mint akit eddig nem neveltek, úgy viselkedik, nem köszön és a többi...De pár napja kitalálta, hogy még ha álmos is, márpedig ő nem fog aludni, mert nem akar. Eddig úgy "altattuk", hogy mellé feküdtünk mese után, hogy ne egyedül aludjon el. És addig forgolódott, hogy egyszer csak elaludt. Most meg mindent kitalál, h ne kelljen aludni .Pisi, kaki, ivás, rúgkapál, beszél, magában dúdol stb-stb. Most jöttem ki a szobájából, miután 45 perc után sem aludt el, elszakadt a cérna. Most apja próbálja altatni. Ilyen idős gyerek anyukái, ti hogyan teszitek le a kis dacosokat???2012. máj. 28. 20:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha nem alszik el, gyertek ki egy idő után. Ha padig kijön mindig vigyétek vissza, amíg el nem alszik. Mint a dadás műsorban. Neki bejött... .
2/3 anonim válasza:
Nekem is 3,5 éves. Magától megy aludni mikor mondom neki, hogy lefekvés. Nappal nem alszik:( egész nap ellenkezik minden ellen, de az esti lefekvéssel nincs gond. Meg is őrülnék.
3/3 anonim válasza:
Nekem is 3,5 éves a csemete! Nekünk úgy kezdődött az altatásos herce-hurca, hogy csak kézben dajkálva aludt el születésétől kezdve. Ezt az elején élveztem, de ahogy nőtt a gyerkőc, nőtt a súlya is. Másfél éves volt, amikor rászokott arra, hogy hajnal kettőkor felkelt, dajkáltatta magát, majd még másfél óra múlva sem aludt. Ez ment kb végkimerülésig, majd amikor már halálosan ki voltam merülve, az én drága anyukám előkeresett egy könyvet, "Csecsemőgondozás, és gyermeknevelés" címmel. Abban a könyvben olvastam, hogy tegyem be a gyerkőcöt az ágyba, csukjam be a szobaajtót, és hagyjam sírni! Sokat filóztam rajta, de megtettem! Első este 20 perc sírás (nekem kint, neki bent), másnap 10 perc, majd azóta beviszem, elköszönök tőle, becsukom az ajtót, és kész!!! Remélem tudtam segíteni, és kitartás! 24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!