Melyik a legnagyobb pelenka?
A nagyobbik fiam 5,5 éves, 20 kg és 115 cm, de még rá is jó lenne a 7-es...
Hogy lehet a te fiad több kilóban, amikor 3 évvel fiatalabb?????
Szia. Liberó 7-est tudom,és elég nagy gondban vagyok én is hogy mit adok rá később?!
A kislányom márciusban volt 2éves,és ő sem mutat semmi hajlandóságot a szobatisztaságra. Liberó 6-os használunk még de egyre sűrűbben átázik.
A 2.nak üzenem hogy vannak ilyen nagy gyerekek! A lányom a 2éves státuszon 100cm és 18kg volt,és nem kövér!
nagyszerű, egyszerűen mond meg neki, hogy kisfiam nincs már a méretedben pelus, nem gyártanak ilyen nagy gyerekekre, tessék bilire ráülni :)
3 éves, rengeteg pénz a pelus, megérett már a szobatisztaságra, innentől már csak rajtad múlik, hajrá!
A libero.hu oldalon van 8-as méret, nézz utána. Boltban még nem láttam.
Egyébként én sem venném le a pelust, ha ennyire ellenkezik, de felkelés után mindig biliztetném, meg ha elmentek valahová, előtte, és akkor napi 1-2 pelussal megúszod. Az én gyerekem 3,5 éves volt, mire elhagytuk nagy nehezen a pelenkát, de legalább napi egyet használt csak az állandó pisiltetéssel, már kínomban nem tudtam mást kitalálni, mert két pelenkás gyerekem volt, kész vagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!