Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ne adjunk neki cukorkát?

Ne adjunk neki cukorkát?

Figyelt kérdés
Unokám 4 éves elég rossz evö. Anyjáék kajálás után adnak neki édessséget csak. Mi nagyszülök adunk neki ha itt van bármikor. ebböl problémák vannak hogy mi ellenkezöen neveljük. És sokszor követeli a cukrot. Kap is aztán képes otthon nem vacsorázni. Csináljam azt amit az Anyjáék? Mert a végén nem engedik hozzám hogy vigyázzak rá. Ki hogy áll ehez a cukor, édesség evéshez?
2012. máj. 26. 13:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen azt kell csinálni amit az Anyjáék, mert úgy helyes. Nálunk is ez volt, Én csak ebéd után adok valami desszertet, azt is csak akkor, ha jól ebédelt. Mama, Tata meg tömte volna, - de már leszoktak róla :).
2012. máj. 26. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Eleve nem értem, hogy miért kell szándékosan másképp csinálni, mint ahogy a SZÜLEI kérik???

Az édesség nem az ördögtől való, de a heti 2x "bármikor" az igenis sok. Főleg, ha még rossz evő is.

Persze, hogy követeli, mert rászoktattátok. Ezt Te tényleg helyesnek tartod?

2012. máj. 26. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Még annyi eszembe jutott, hogy a saját anyám is ilyet csinált, direkt. És tudod miért, hogy a gyereket magához édesgesse. Mert egy 3-4 éves még lekenyerezhető így.

Nem is értem ezt az emberi butaságot.

Terhes voltam a 2. babával, két hónapig segített azzal, hogy kivitte a fiamat a játszótérre ebéd előtt és hol nyalókát, hol cukrot, chipset vagy mit vett neki, még arra sem vette a fáradtságot, hogy minőségibb édességre költsön.

Fél évembe sikerült a gyereket leszoktatni erről. Nagymama azóta sem jön, még ő sértődött meg.

Lesz...rom.

Ja és azt mondta, hogy a gyerek nála legalább boldog, mert azt ehet, amit szeret.

Utálom az ilyet.

2012. máj. 26. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, bocsánat, telefonról írtam, és az okoskám önkényesen behelyettesített egy-két szót, elnézést:)

Visszaolvasna nekem is röhögnöm kellett rajta:)

2012. máj. 27. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Szóval a lényeg az volt, hogy emiatt nem is nagyon hagyom felügyelet nélkül arra a nagyira a gyerekeket, de engem meg is kérdez, hogy adhat-e neki ezt vagy azt. (a nagynak, 2 éves)

És igazából gondolhatja, hogy nem hülyeségből kérek dolgokat.

Egyébként hasonlót csináltak anyámék is. Mikor kórházban voltam a másodikkal, két hétig náluk volt a fiam. Egy hét múlva derült ki, hogy a gyerek vacsorára danone csokis pudingot hajlandó csak vacsorázni.

Tök kiakadtam, mert egyrészt nem szóltak, másrészt itthon nem nagyon kap ilyesmit. Utána anyuék részletesen beszámoltak róla, hogy mit és mikor evett a gyerek:)

2012. máj. 27. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!