Maszturbál a 16 hónapos lányom?
Figyelt kérdés
Hihetetlen amit apával pár napja tapasztalunk.A kicsi lányunk a kis nyusziját maga alá tömi hason fekve, és ÚGY mozog!!Értitek..Ez az??Normális ez?Vagy mi ez?2012. máj. 24. 17:46
11/16 anonim válasza:
igen, lehet, bár nekem 2 éves a fiam ö sose játszik a kukijával, de arra is gondolatm, nem lehet hogy viszket neki?
12/16 A kérdező kommentje:
Ha viszketne neki, akkor gondolom nyúlkálna oda mindig!Nem?Mert egyébként meg szinte soha nem nyúl oda, még fürcsi közbe sem...
Mindegy..ez van.Majd kinövi..vagy nem.
Azért majd kifaggatom a nagy öregeket a családban.Hisz sokan felneveltek már 1-2 sőt még több gyereket is! :)
2012. máj. 24. 20:58
13/16 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy ingerli a punciját! Ez az egészséges fejlődés része. Ha más előtt izgatja punciját, akkor el kell terelni a figyelmét, és amikor kettesben vagytok, akkor szépen el kell neki magyarázni, hogy ezt csak egyedül szabad csinálni, mert másra nem tartozik! Viszont soha nem szabad ezért megszidni és soha nem szabad azt mondani neki, hogy ez csúnya, rossz dolog, mert akkor az egész hátralévő életét tönkreteheted!!!
14/16 anonim válasza:
Az öregeket ne faggasd ki, mert őket még úgy nevelték, hogy ez akkor is csúnya dolog, ha nem más előtt csinálja.
15/16 anonim válasza:
Enyém is 16 hós lány és ő is csinálja, de tuti, hogy nem azért mert látta tőlünk, vagy bárhol. Azt olvastam, hogy ez természetes és ösztönös. Én ilyenkor mindig elmosolyodom, előbb-utóbb úgyis felfedezi majd a testét.
16/16 anonim válasza:
Nekem a 16 éves lányom szokott maszturbálni,kihallom a szobájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!