Ti mit kezdenétek az olyan gyerekkel, akivel nem lehet sehova bemenni, mert nem tud viselkedni?
2 éves és 3 hónapos a gyermekem.1 kiló kenyér megvétele is gondot jelent nálunk.Nem lehet bemenni vele se boltba, se ügyet intézni.Pedig szinte mindent nekem kell intézni, mert férjem késő estig dolgozik minden nap.Mindenhol futkározik, kiabál, elszalad mellőlem, bújócskázik.Ha rászólok földre fekszik, és összehányja magát.Folyamatosan kellemetlen helyzetbe hoz,nem győzök bocsánatot kérni...Ami még nehezíti a dolgot, hogy van egy 3 hónapos babám is.
Ilyen esetben azonnal kimegyünk a boltból, és hazajövünk.Elbeszélgetek vele, mindig megigéri, hogy jó lesz, de persze semmi nem változik.Ha nagyon durva a helyzet, akkor van hogy a fenekére ütök, nem érdekel, hogy mennyi ember látja...
Ti hogy kezelnétek ha ilyen lenne gyermeketek?
Nem olvastam vegig a valaszokat.
A lanyom majd 2 eves lehetett, amikor igy viselkedett. Volt hogy azert kezdett el cirkuszolni, mert nem akartam neki megvenni kb 10 db nyalokat....... vagy akarmiert kepes volt balhezni
Majd egyszer elegem lett. Azt mondtam neki, hogy ezentul nem jon velem vasarolni. Szandekosan felkeltem hamarabb, es reggel mentem vasarolni egyedul, mielott a ferjem dolgozni indult volna.
1-2 hetig igy ment......
Nalunk bejott.
2,5 eves koratol vihettem akarhova pl orvoshoz, vervetelre, boltokba, nem szegyenitett meg. Viszont vasarlaskor mindig vehet maganak 1 dolgot.
Nyugi, a tied is meg fog javulni csak jo idegzet kell hozza azt kivarni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!