Hol lehet nyáron melegítő nadrágot kapni elfogadható áron 2,5-3 évesnek?
Figyelt kérdés
Kisfiam ősszel kezdi az ovit, szeretnék neki apránként ruhákat (pólók már vannak). Benti cipőt csak augusztus végén veszek, de melegítő nadrágot nem találok most sehol.2012. máj. 24. 14:26
11/12 anonim válasza:
A H&M-ben mindig van, igaz kicsit drága (kb. 2000 Ft/db), de azok garantáltan jól bírják! Meg hát nem utolsósorban tutijó szabású és anyagúak :)
12/12 anonim válasza:
Szia!
Én Bp-en Lehel téri piacon, Ázsia Centerben vettem vékony, pmut szabadidőnadrágokat 2,5 éves fiamnak. 1300 ft-ért.
Sajnos turiban én is 1db-ot tudtam kifogni. Teszvesz-en vaterán nem találtam. Pedig bölcsis, játszós nadrágnak kellett volna. De kénytelen voltam újat venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!