Bölcsődébe munkáltató igazolás milyen formában kell? Utánanéznek?
Figyelt kérdés
2 éve beirattam a fiamat, most kaptunk értesítést, hogy felvették. Engem közben kirúgtak. Ellenben, ha nincs bölcsi, hogyan is keressek másik helyet? A bátyámnak van egy vállalkozása, azt mondta, hogy ad nekem munkáltatói igazolást, ha kell. Nem néznek ennek utána, hogy nem is vagyok oda bejelentve?2012. máj. 24. 13:39
11/11 A kérdező kommentje:
Én is beirattam már születésekor, de már akkor is tele volt. most lesz 2,5 éves, elvileg már mehetne oviba is szeptemberben, ha szobatiszta lesz. Jelenleg még nem az, szóval most már tényleg nem is tudom mit csináljak.
2012. máj. 25. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!