Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire számítsak ha orrmandulamű...

Mire számítsak ha orrmandulaműtétre kerülne sor?

Figyelt kérdés

Holnap megyünk konzultációra a Szent János kórházba ,és nagyon félek, mert közben terhes is vagyok és csupa ideg!

Attól félek hogy nem altatják el csak kábítják a drágámat a védőnő mondta!!

Meg ha esetleg inkább felszúrnák a fülecskéjét az hogy fájhat meg áá jézusom belegondolni is szörnyü!!Mi előzi meg a műtétet, vérvétel stb...

Ja a kisfiam 4 éves lesz augusztusban!

Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!!

üdv egy 31 hetes kismama

2012. máj. 23. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nyugodj meg, semmi baj nem lesz. Személyes tapasztalatom nincs, a keresztfiamnak volt 1 hete a műtétje, tudom hogyan megy. Éhgyomorra beviszed, vérkép stb. Reggel műtét előtt odamennek hozzájuk elmagyarázzák, hogy hova viszik, miért és meg is mutatják, hogy mi fog történni. Nem kábítanak, altatnak. Egy kicsit sem érzik egyiket sem, az én drágámnak mindkét fülét szúrták, + az orrmanduláját kivették. Utána sem fáj, nem is érzi, csak az a nehéz hogy nem ehet és ihat. Aznap még bent kell maradni, de ha minden rendben másnap haza is mehet.
2012. máj. 23. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólóhoz,ne aggódj:)!

Nem lesz semmi baj,én már a nagyobbik fiammal túl vagyok rajta,a picivel(novemberben lesz 4 éves) június 8-án megyünk a műtétre.Elmagyaráztam neki,hogy mi fog történni,és hogy én ott leszek végig mellette.

Nekem inkább az lesz probléma,hogy a fiam állandóan ugrál,bukfencezik,fejen áll,és féltem,hogy nehogy a műtét után itthon legyen vele valami.Elég egy pillanatra nem odafigyelnem:(!

A műtét előtt 3 nappal lesz vérvétel,vizelet vizsgálat és el kell menni az altató orvoshoz,aki feltesz különféle családban előforduló betegségekről kérdéseket.

2012. máj. 23. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat!!

Remélem még szülésig tul leszünk az egészen!!

2012. máj. 23. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!