Mire számítsak ha orrmandulaműtétre kerülne sor?
Holnap megyünk konzultációra a Szent János kórházba ,és nagyon félek, mert közben terhes is vagyok és csupa ideg!
Attól félek hogy nem altatják el csak kábítják a drágámat a védőnő mondta!!
Meg ha esetleg inkább felszúrnák a fülecskéjét az hogy fájhat meg áá jézusom belegondolni is szörnyü!!Mi előzi meg a műtétet, vérvétel stb...
Ja a kisfiam 4 éves lesz augusztusban!
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!!
üdv egy 31 hetes kismama
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz,ne aggódj:)!
Nem lesz semmi baj,én már a nagyobbik fiammal túl vagyok rajta,a picivel(novemberben lesz 4 éves) június 8-án megyünk a műtétre.Elmagyaráztam neki,hogy mi fog történni,és hogy én ott leszek végig mellette.
Nekem inkább az lesz probléma,hogy a fiam állandóan ugrál,bukfencezik,fejen áll,és féltem,hogy nehogy a műtét után itthon legyen vele valami.Elég egy pillanatra nem odafigyelnem:(!
A műtét előtt 3 nappal lesz vérvétel,vizelet vizsgálat és el kell menni az altató orvoshoz,aki feltesz különféle családban előforduló betegségekről kérdéseket.
Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat!!
Remélem még szülésig tul leszünk az egészen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!