Korai fejlesztő felmérésen voltatok? Mire számítsak?
orvosi papirokat.
megvizsgalja egy neurologus, egy mozgasfejlodessel foglalkozo, meg egy pszihologus
az en fiam egy nagy mokanak fogta fel,jatszottak vele,elvezte
neked meg majd feltesznek egy tonna kerdest
feladatok neki:
fuzzon gyongyot, ugraljon paros labbal, maszkaljon mezitlab, stb
nekunk kb 1-1,5 ora volt
inni vittem a gyereknek, meg szokasos pelus-valtocucc, alma,keksz,plussjatek,mintha jatszohazba mennenk
köszönöm! :)
már egy fél tonna kérdést kitöltettek velem, ez alapján hívtak vissza, azt írják az értesítőben, hogy előreláthatólag 2 óra lesz az alapvizsgálat és lehet plusz vizsgálatra is lesz szükség ami 4000.-ba fog kerülni, így készüljek :S
na ezért ijedtem meg kicsit. pont ebédidőre megyünk, muszáj lesz legalább egy pár kekszet megennie.
(alapból túlparázós vagyok :D)
mi a pestibe megyünk.
úgy indult, hogy az orvos adott beutalót (most már kell, írták is a levélben), felhívtam őket, már akkor kérdezősködtek, olyan 20 percet beszéltünk. a telefonbeszélgetésünk alapján küldtek egy kérdőívet emailen, ami kb. 20 oldalas volt. persze mire kitöltöttem lett 25 oldal is (volt amit részletesen le kellett írni, pl. napirend és volt amit csak x-elni kellett, hogy csinálja már)
erre rá 2 hónapra küldték ki a levelet postán, hogy mikor mehetünk és a csekket, 10.000.-ról, merthogy nemrég fizetős lett. és mint írtam írták, hogy +4000.- ha tovább vizsgálatok kellenek.
egyre idegesebb vagyok :SSS
nyugi, nem lesz para.
bar hozzateszem, mi azert mentunk mert nem szobatiszta, nem beszel, nem szocializalodik
8 alkalmat voltunk, a fiam imadta, nagyon durvan megeredt a nyelve (nem feltetlen a koraitol), szobatisztasagra azt mondtak, hogy majustol (mert jon a kisteso es ugyis vissza fog esni), a szocializacio teren meg semmit sem valtozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!