Mi volt a legviccesebb amit gyereketek mondott nektek?
Az, hogy én vagyok Darth Vader :)
3 évesen már nagy Star Wars rajongó és néha azt képzeli, hogy ő Leia én meg mivel az apukája vagyok, így én vagyok Darth Vader :)
Nagyon sok vicces dolgot mond, de a mai reggeli kedvencem:
-Kisfiam, ideadnád a tejet?
-Tessék.
- Köszönöm kisfiam.
- Hú de nagyon rendes vagyok!
(3 hónap múlva lesz 3 éves:D)
Kivettem a bevásárlókocsiból, és adtam közben neki egy hatalmas puszit, erre beszólt, hogy "ez nagyon nyálas volt" :D
A másik, mikor kétségbeesve szaladt hozzám, hogy "Anya gyere, egy brutális bogár van a konyhában" :)
Annyira kiröhögtem csórikámat, olyan aranyos volt. Megijedt egy légytől :)
Szeptemberben lesz 3 éves.
Vettem a 3,5 éves kislányomnak használt ruhácskákat, volt benne több márkás darab. Mondtam neki:
-Micsoda márk(-)ás kis ruhácskáid lesznek!
- A Márknak is ilyen van?-kérdi ő. :-)
Beteg volt, ügyeletre vittem. Doki hallgatja a hátát, aztán a mellkasát, kisasszony megszólal: "NA?? Van valami??" Dokinéni először ledermedt, vigyorgott, aztán mondta neki, hogy várjon még nem tudja, még nem végzett. :-)
Másik: Keszthelyen sétáltunk a mólón, sétahajókat néztünk. Az egyiken ki volt húzva egy hosszú zsinór, volt rajt nagyon sok zászló. A személyzet egyik tagja épp beszáll a hajóba, mikor a lányom mellette kiabál: "Anyu, nézd mennyi ruha van azon a hajón!!" A pasi hátranézett, jót nevetett : "Ja, kiteregettünk!"
:-)
1,5 éves volt a lányom, amikor eljött hozzánk egy kárbecslő. Megmutattuk neki, hogy kitörött az ablak. A lányom általában nem fél az idegenektől, de ez a pasi valahogy nem volt neki szimpi:
-Anya, a bácsi el akarja rabolni apát!
Jót nevettünk, mondtuk neki, hogy ez butaság.
Másnap reggel első kérdése:
-Apa itthon van?
-Nincs kislányom.
-Oh, jaj, a bácsi!!!
Nagyon sok van, egy ideig írtam is, de már sajnos gyakran elfelejtem.
Karácsonykor:
-Apa, mi ez a fa? Te csináltad?
-Nem, a Jézuska hozta.
-A cicuska hozta? Na, ne.
Aztán mentünk anyuhoz, neki van macskája. Ott feküdt a fa alatt.
A lányom meglátta, és elcsodálkozott:
-Ide is hozott a cicuska karácsonyfát! És ott alszik alatta.
Eszter lányom 3 évesen gombát gyurmázott és elnevezte: Eszter-gomba! (Esztergomban laknak rokonaink, ismeri a város nevét)
- Milyen ügyes baba vagy!
- Én nem vagyok már baba, én kislány szoktam lenni mostanában!
tévérányító = távirányító
leöblült = leöblítettem
Ha fúj a szél, esernyőt kell felvenni (ezt úgy 2,5 évesen mondta)
fú otthon föl van írva egy csomó ilyen...
Mesét olvas:
"- Gyerekek, nem szabad belelépni a pocsolyába! - lelkendezett anya"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!