A kislányom 3-éves elmonthatom neki hogy a fiuknak fütyiük van vagy várjak még vele? Mert megy az oviba és töbször fohja látni .
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 19:09
11/22 anonim válasza:
az én kisfiam nyáron lesz 3 éves, de én már réges rég elmondtam neki, hogy a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg nunijuk, ő ezt már rég tudja :))
12/22 anonim válasza:
Nem kellene ennek tabunak lennie, hiszen ez teljesen természetes dolog. Ne legyél zavarban, mert ebből ő csak azt veszi le, hogy ez olyan dolog, amitől ideges lesz az ember, és szégyellni való.
13/22 anonim válasza:
Ez kérdezni sem kellene! El kell mondanod neki! Egy kisfiú is tudja, hogy a lányoknak puncijuk van, akkor egy kislánynak is tudnia kell, hogy a fiúknak fütyijük. Sőt óvodába úgyis látják a fiúk fütyijét, és a fiúk is a lányok punciját. Az a megdöbbentő, hogy erről még nem beszéltél a kislányoddal!!!
14/22 anonim válasza:
Előző vagyok. Az is nagyon megdöbbentő, hogy amikor a kislányod látta az unokaöcséd fütyijét, nem tudtál neki mint mondani! Ezt nem szabad tabuként kezelni!!!
15/22 anonim válasza:
Még jó, hogy elmondhatod! Miért, gondolod, hogy megrázná vagy mi? Apára még sose nyitotta rá a fürdőszobaajtót? Mindenképp mondd el neki, ez a világ legtermészetesebb dolga, nehogy már valami szégyellnivaló legyen! Már régen tudnia kéne... Háromévesek között ez hatalmas topic, hogy kinek mije van. Ebben a világon semmi nincsen...
16/22 anonim válasza:
Ha óvodába megy a kislányod, akkor elég sok kisfiúnak fogja látni a fütyijét, és a fiúk is látják az ő punciját. Nem is tudom, hogy eddig ez miért nem került szóba nálatok?
17/22 anonim válasza:
Minél előbb tudja, annál természetesebb lesz neki. Én már 2 éves korában elmondtam neki, amikor beszélni kezdett, hogy apának, és az unokatesójának kukija van. Sokszor egyszerre pisilnek az unokatesójával, látja a kukiját, és nem tartja tabu dolognak.
18/22 anonim válasza:
Kislányom rengetegszer fürdik együtt az apjával, két éves kora óta kifejezetten foglalkoztatja a téma, szerintem jó, ha látja, hogy ez a téma neked is teljesen természetes, ne keríts nagy feneket a dolognak.
19/22 anonim válasza:
Szia!
Bocsi, de a kérdésedről eszembe jutott ez, és ha nem haragszol megosztom Veled, mert szerintem nagyon aranyos!
20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok hasznos választ igazatok van hogy nem montam neki mert sokszor rányitot az apjára is de még nem gondoltam hogy ezt meg kellet volna vele beszélnem mert még kics de elmontam neki és egész jol fogata szoval mostmár tudja hogy kinek mije van:)
2012. jún. 1. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!