Mielőtt oviba mentek, otthon mit reggelizik a gyermeked?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 14:36
1/11 anonim válasza:
Legtöbbször semmit. De fél 8- 3/4 8 körül megy oviba, és 8-kor már reggeliznek. Ha 6-kor menne, akkor adnék neki valamit. Természetesen ha éhes, kap enni ovi előtt :)
2/11 anonim válasza:
Az unokám sem reggelizik otthon. Mondjuk, 5 percre laknak az óvodától, ahová 8.00- ra viszi a menyem, és 1/2 9-kor van reggeli. Nem is kér otthon reggelit az unokám. 3/4 8-kor ébreszti őt.
3/11 anonim válasza:
Általában semmit, mert 3/4 8-8 körül indulunk és fél9-kor reggeliznek. De ha mégis éhes, akkor nutellás kenyeret vagy egy croissant.
4/11 anonim válasza:
Vajas zsemlét kakaóval, vagy amit szeretne
5/11 anonim válasza:
kb 2 deci kakaót iszik meg,azt minden nap,náluk fél 9 a reggeli idő.ha korán kelne adnék neki egy fél szelet valamit,de inkább semmit,mert akkor nem eszi meg ott a reggelit,úgy meg hosszú lenne ebédig.
6/11 anonim válasza:
Szia!
Az enyém is minden reggel kb. két deci kakaót iszik ébredés után.
7/11 anonim válasza:
Nekem még bölcsis, de szintén semmit, mert 8-ra járunk a bölcsibe (kb. 10 percre lakunk gyalog), és 8-tól van a reggeli.
Hétvégén itthon csak kb. 1/2 9-kor van a reggeli, mert tovább alszunk.
8/11 anonim válasza:
Üres gofrit, kiflit vagy hasonló száraz valamit + vizet. Van, hogy útközben rágcsálja el, mert itthon nem fogadja el, de sétálás közben már igen. Nem szeretem, ha üres hassal megy oviba. Ugyanakkor tudom, hogy vannak gyerekek, akik képtelenek reggel enni.
9/11 anonim válasza:
Valamit mindég eszik.Mivel csak 9-fél 10 fele tízóraiznak.
Egyik reggel 6.10-kor indulunk, másik nap 8.10 körül. (5 percre van az ovi).Műzlit, Dörmi kismackót, reggeliző pelyhet tejjel (ezt csak akkor ha korán megyünk), kakaó stb.
10/11 anonim válasza:
22. 56 vagyok. Elírtam reggeliző pelyhet csak akkor eszik ha NEM megyünk korán. Ha korán indulunk, akkor csak gyors evésre van idő, mivel nem keltem fel csak 5.45-kor. Meg ilyenkor nem is kíván nagy valamit, csak valami kis harapni valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!