Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az autóban hol van a legnagyob...

Az autóban hol van a legnagyobb biztonságban a gyermek?

Figyelt kérdés

Igazából most merült csak fel bennem a kérdés, holott már 2 éve az anyósülés mögé van bekötve a gyerekülés.

Most a nyaralás miatt hosszabb autóútra megyünk, és az én helyem is kérdéses, hogy hátul üljek mellette, vagy elől az anyósülésen, na de akkor ugye nem tudom őt úgy ellátni.

Ezért merült fel bennem a középre bekötés lehetősége, mert ott ő is jobban kilátna, ellátni is eltudnám, illetve fene tudja miért, de én biztonságosabbnak ítélem meg, mint bármelyik oldalt.

Nektek mi a véleményetek?

Egyébként ha számít, akkor renault megane kombink van.

2012. máj. 17. 20:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat..........bár most mégnagyobb káosz van a fejemben, és jól érveltetek mindegyik bekötési mód mellett.........na most legyen okos az ember :(

Nálunk tesó nem lesz, tehát tényleg oda kötöm, ahová akarom.

2012. máj. 18. 11:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam leírom tapasztalatomat.

A mai nagyszülőhöz történő autózásunk során átkötöttem a gyerekülést középre.

Hát a kislányom marhára élvezte, én már kevésbé, mert bár az ülés előrefelé meg se moccant, de oldalirányba picit dülöngélt, pedig helyesen volt bekötve, csak egyszerűen nem feküdt fel olyan szépen az autó ülésébe, mint az oldalra történő bekötésnél.......hát visszakerült oldalra az ülés.

Akiknél több gyerkőc van, azoknak tényleg nem sok választási lehetőségük van, ellenben nekem van lehetőségem választani, ezért is kérdeztem, hogy hogyan a legjobb.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat.

2012. máj. 19. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb gyerekülés az anyósülés mögé van bekötve (1 gyerek esetén). Sokan úgy vélik, ez a legbiztonságosabb, de szerintem inkább az az oka, hogy így a vezető ha hátrapillant, látja a gyereket, esetleg oda tud adni neki valamit stb. Úgyhogy szerintem emiatt kötjük oda inkább a gyerekeket.
2012. máj. 21. 10:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Én anyósülés mögé kötöm be a gyerekem.Mert mindig én vezetek egyedül,amikor férjem dolgozik,így könnyebb ránézni,még visszapillantó tükörből is.

És én véleményem az,hogy szerintem mindegy hol ül a gyerek,mindenhol veszélyes.

2012. máj. 21. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!