30 év fölöttieknek: emlékszel rá, hogy téged bekentek naptejjel gyerekkorodban? Vagy arra, hogy ennek hiányában leégtél volna?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 21:18
11/16 anonim válasza:
Ritkán kentek be. Le is égtem elég sokszor, és napokig nagyon fájt. A leégés utáni első nap általában csak fekve, hűvös borogatásokkal betakargatva bírtam ki. Egyik nyáron (strandon) a frissen lehámlott, még nagyon érzékeny bőröm égett le újra a hátamon és a vállamon. Akkor fel is hólyagosodott a bőröm. Az eredménye, hogy ettől tiszta pöttyös, szeplős lett a hátam, vállam, ami már életem végéig ott is marad :(
12/16 anonim válasza:
Kentek, piros napolajjal ami picike üvegben volt, piros kupakkal a tetején. De sokszor le is égtem.
32/N
13/16 anonim válasza:
34 vagyok,és engem kentek,miután egyszer ropogósra égtem.
A férjemet nem kenték,meg is van az eredménye,az egész teste tiszta szeplő
14/16 anonim válasza:
35 éves vagyok és nagyon fehér bőrű, engem mindig kentek, de így is leégtem. Már nagyobbacska voltam, mikor az erősebb faktorú naptejek bejöttek, onnantól kevesebbet égtem le.
Emlékszem egyszer annyira leégtem a strandon, hogy napokig csak hason tudtam aludni, és dobozszám kente rám anya a tejfölt. (Akkor még úgy tudták, az jó a napégésre.) Szóval nem elég, hogy fájt a hátam, a karom és a lábam, de még rettenetesen büdös is voltam a rámsavanyodott tejföltől!
15/16 anonim válasza:
Igen, én is emlékszem FABULON volt, és én emlékszem 6 és 9 faktoros naptejre, aztán mikor táborozni mentem (ált isk) már 30-as is volt.
16/16 A kérdező kommentje:
Tényleg, a fabulon!
Köszi a válaszokat.
2012. máj. 15. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!