30 év fölöttieknek: emlékszel rá, hogy téged bekentek naptejjel gyerekkorodban? Vagy arra, hogy ennek hiányában leégtél volna?
Hát engem kentek!
Nyilván még nem voltak ekkora faktorosak!
De sokszor le is égtem.
Emlékszem egyszer tengerparton kb. 7 évesen úgy leégtem,hogy éjjel borogatták a hátam!
engem soha
néha hámlottam arra emléxem
33/N
Engem nem kentek le,mert sosem égtem le.De a nővéremet mindig kenték,mert nagyon világos bőre van,és ő mindig leégett a napon.
Bár volt,hogy a strandon én is kenegettem magam..
Igen kentek. Barna es kek flakonos asszem Fa naptej volt, az egyik kb. 5 a masik 9 faktoros vagy valami ilyesmi. :-) de lehet, hogy volt 15 is. Azt is tudom, hogy kakaovajjal is kentek sokszor. Le is egtem, le is hamlottam neha.
37/n
engem is azzal kentek amit az előző válaszoló írt :)))
tuti, hogy több faktoros volt, nem annyi amennyire emlékszel, mert én mindig leégtem ezért a nagy faktorossal kent anyukám és csíkosra égtem, ahova nem jutott ott vörös voltam, ahol bekent ott fehér :D megkockáztatom, hogy 30faktoros is volt az már, igaz akkor olyan 10 év körül lehettem és az nem 30 éve volt ;)
de volt kisebb faktorú is, azzal meg magát kencselte anyu de az is barna tubus volt ahogy emlékszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!