Árthat a gyereknek ha mellette szexelünk?
Elutazunk hármasban a feleségemmel és a kislányommal.
A mi ágyunk melletti ágyban fog aludni.
Az megárthat neki ha a feleségemmel mellette szexelnünk és esetleg meglátja vagy titokban nézni?
Hát normális ember nem szexszel már 4 éves gyerek mellett....
Növéremékre rányitott a 4,5 éves fiuk.Másnap tele volt vele minden.Lementek apuékhoz,ott elsö volt neki ujságolni"apu anyun volt meztelenül tegnap a szobában".Ezt utána mondta az oviban,stb.....Na nekem ilyesmi nem hiányozna.
Nem tenne jót neki, hogy az orra előtt szexeltek. Próbáljátok máshogy megoldani, mert a gyerek lelke az első!
Az meg, hogy nem bírod ki, elég gyenge kifogás. Emberek vagyunk, ha tudjuk, hogy ezzel nem teszünk jót a gyermekünknek, akkor sok mindent kibirunk!
Egyebkent nekem is hasonlo problemam van. Most 2 honapra el kell valnom paromtol majd 2 eves kislanyunkkal. Mikor ujra talalkozni fogunk, elso ejszaka egy szoba lesz, ahol alszunk 3-an, egy agyban, mellette kicsi a hely, nem otthon leszunk, vagy olyan helyen, ahol kivonulhatunk a konyhaba, furdobe, mert apamnal leszunk.
Szoval nem tudom, hogy fogunk reagalni a helyzetre, de nem lennek kepes a gyerekem mellett szexelni, akkor se tudtam, mig pici baba volt es egy szobaban aludtunk.
Ugyhogy te meg istenes helyzetbe vagy kerdezo...
Mi is egy szobában vagyunk a 2 éves fiammal. Kb. 3 méterre van a mi ágyunktól az ő kiságya és hát persze, hogy szexelünk. Akkor, amikor már mélyen alszik, eddig egyszersem ébredt fel.
Viszont most, hogy már nagyobb, valami más megoldás után nézek, még egyelőre nincs ötletem, valahogy így érzem korrektnek.
Ha csak 3 napról van szó, akkor nem vállalnám be a szexet egy 4 évesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!