Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Árthat a gyereknek ha mellette...

Árthat a gyereknek ha mellette szexelünk?

Figyelt kérdés

Elutazunk hármasban a feleségemmel és a kislányommal.

A mi ágyunk melletti ágyban fog aludni.

Az megárthat neki ha a feleségemmel mellette szexelnünk és esetleg meglátja vagy titokban nézni?

2012. máj. 13. 18:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
85%

Hát normális ember nem szexszel már 4 éves gyerek mellett....

Növéremékre rányitott a 4,5 éves fiuk.Másnap tele volt vele minden.Lementek apuékhoz,ott elsö volt neki ujságolni"apu anyun volt meztelenül tegnap a szobában".Ezt utána mondta az oviban,stb.....Na nekem ilyesmi nem hiányozna.

2012. máj. 14. 19:44
 32/39 anonim ***** válasza:
82%

Nem tenne jót neki, hogy az orra előtt szexeltek. Próbáljátok máshogy megoldani, mert a gyerek lelke az első!

Az meg, hogy nem bírod ki, elég gyenge kifogás. Emberek vagyunk, ha tudjuk, hogy ezzel nem teszünk jót a gyermekünknek, akkor sok mindent kibirunk!

2012. máj. 16. 09:16
 33/39 anonim ***** válasza:
34%
Gratulálok kérdező, ez undorító
2012. máj. 16. 09:38
 34/39 anonim válasza:
43%
Ne mondjátok már hogy soha nem szeretkeztettek úgy hogy a gyerek egy szobában aludt veletek?! Van akinek nincs annyi szobája hogy át tudjon menni másik szobába ez az egyik a másik meg nem akkor kell csinálni mikor fenn van ha nem mikor tudod biztosra hogy mélyen alszik a gyerek!
2012. máj. 16. 09:48
 35/39 anonim ***** válasza:

Egyebkent nekem is hasonlo problemam van. Most 2 honapra el kell valnom paromtol majd 2 eves kislanyunkkal. Mikor ujra talalkozni fogunk, elso ejszaka egy szoba lesz, ahol alszunk 3-an, egy agyban, mellette kicsi a hely, nem otthon leszunk, vagy olyan helyen, ahol kivonulhatunk a konyhaba, furdobe, mert apamnal leszunk.

Szoval nem tudom, hogy fogunk reagalni a helyzetre, de nem lennek kepes a gyerekem mellett szexelni, akkor se tudtam, mig pici baba volt es egy szobaban aludtunk.

Ugyhogy te meg istenes helyzetbe vagy kerdezo...

2012. máj. 16. 09:54
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm ne keverjük már az egy szobát meg egy 4 napos nyaralást össze! Nyilván ha egy szobában él valaki, akkor valahogyan kénytelen véghezvinni a dolgot, hiszen nem élhet szex nélkül. Egy 4 napos nyaralásnál vagy kibírom vagy amit már sokan javasoltak, átmegyek másik helyiségbe vagy leadom a gyereket megőrzőbe. Ilyen esetben biztosan nem szexelnék gyerek mellett. Én is egy szobában laktam anyuékkal, bár én már nagy voltam, amikor hallottam őket. Kicsinek nem emlékszem rá, valahogyan ügyesen megoldották.
2012. máj. 16. 10:00
 37/39 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem lehet kimenni a fürdőbe és bezárni az ajtót amikor a gyerek elaludt??? Miért kötelező az ágyban??? Hogy tud bárki is felengedni a tudattal hogy mi van ha a gyerek felébred? Az egyszobás lakásokban nincs külön fürdő vagy mi? Ha meg vendégségben akkor sem tudnak elvonulni fürdőbe amikor már mindenki alszik akkor meg tartóztassák meg magukat. Miért kell egy gyerekednél megkockáztatni egy traumát?
2012. máj. 16. 11:34
 38/39 anonim ***** válasza:
Nekem az is fura h ez eszedbe jut.... Én soha nem sexelnék a lányommal 1szobában!
2012. máj. 16. 12:32
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Mi is egy szobában vagyunk a 2 éves fiammal. Kb. 3 méterre van a mi ágyunktól az ő kiságya és hát persze, hogy szexelünk. Akkor, amikor már mélyen alszik, eddig egyszersem ébredt fel.

Viszont most, hogy már nagyobb, valami más megoldás után nézek, még egyelőre nincs ötletem, valahogy így érzem korrektnek.

Ha csak 3 napról van szó, akkor nem vállalnám be a szexet egy 4 évesnél.

2012. máj. 16. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!