Árthat a gyereknek ha mellette szexelünk?
Elutazunk hármasban a feleségemmel és a kislányommal.
A mi ágyunk melletti ágyban fog aludni.
Az megárthat neki ha a feleségemmel mellette szexelnünk és esetleg meglátja vagy titokban nézni?
ne elötte, ne melette.
Ott a kocsi, konyha fürdöszoba, wc . 4 éves nem süket. És enegem is zavarna ha melettem sexelne apa és anya
Szerintem simán látod, hogy alszik-e. Ha alszik, halkan lehet csinálni. Ha ébredezik, abbahagyjátok. Ennyi.
Mi 5 évig egy szobában aludtunk a két gyerekkel, ugyanis nem volt több szobánk. Mi sem mentünk ki minden éjjel a fürdőszobába...vagy a konyhakőre. Ez hülyeség. Lehet tudni, hogy alszanak, nyilvánvaló, ismerem a gyerekeim. Sokszor volt olyan, hogy a kisebbik ébredezett, mert kiejtette a cumiját, akkor nyilván nem folytattuk.
Egyébként megárthat neki, ha végignézi az egészet, de ilyen józan paraszti ésszel végiggondolva, nem történhet. Ha a SÖTÉT szobában esetleg hall is valami foszlányt, az max annyi, hogy surrognak a lepedők. Gondolom nem szoktatok szex közben kiabálni...
Most ez komoly,hogy van aki a gyereke mellett szexel????Az ilyen normális????
Én 12 évesen attól kikészültem,hogy véletlenül megláttam,hogy apám vett egy csomag óvszert.Gondolkozzatok már!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!