Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig tarthat a gyógyulás?

Meddig tarthat a gyógyulás?

Figyelt kérdés

Kisfiamat hétfőn vittem az oviba és hát igen gyorsan el is jöttünk,mert a lépcsőn mikor fel akartunk menni elesett és bevágta akis szája szélét és felrepedt neki igen szépen ,na meg a belső felső inyénél is csunya sebes volt neki mert hogy az szépen begyógyult,viszont az alsó kis szája része mig mindig eléggé dagadt, mit tegyek!!

Borogatni nem lehet nem engedi!!

Calcimuscot adok neki meg estére nurofent hogy ne sirjon fel!!

Még mit tehetek!??

Orvosi segítséget várok ,vagy akink már történt ilyen sajnálatos baleset , mennyi idő alatt gyógyult ?Nem e lett valami nagyobb szövődménye stb,,

Előre is köszönöm üdv egy 29 hetes kismama

2012. máj. 11. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Barátnőm lánya járt így tavaly, és valamilyen ecsetelőt kapott rá. Gyógyszertárban biztos tudnak segíteni.
2012. máj. 11. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, és olyan 2 hétig tartott.
2012. máj. 11. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
fiamnak volt hasonló,oviba torna órán elesett és neki vágodott a pad szélének. kb. 2 hét volt mire teljesen meggyogyult. oviba persze nem borogatták neki, igy értelme délután már nemvolt,reggel történt az eset.nem volt szövödménye, de ha megnyugtat,inkább mutasd meg a házidokinak.(én is elvittem)
2012. máj. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!