Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a gyermeke pelenkás...

Akinek a gyermeke pelenkás korában esett át bárányhimlőn? Lassabban ment ment a gyógyulás a pelenka alatti részen, kellett valami plusz kenőcs, gyógyszer az ottani pettyekre?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

A kisfiam 14 hónaposan a múlt hónapban lett himlős.19.-én jelentek meg a pöttyei.Különösen a pelenkával fedett rész volt a legpötyisebb.Hűsítő hintőport kapott és fenistil cseppet,hogy ne viszkessen neki.Sajnos a pelus alatt lévő pöttyök helye még ma is látszik csúnya,bebarnult.Van még a testén is egy-kettő ami látszik,hogy ott volt,de a pelusnál a legcsúnyább.Kenőcsöt különösen arra a helyre nem érdemes,mert még kevésbé szellőzne,és nehezebben száradna.Én is reménykedek,hogy idővel teljesen elhalványul.

2012. ápr. 13. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Kicsit nehezebben száradt,de mint előttem írták,ott is csak a hűsítő hintőport használtam és sokat szellőztettem.
2012. ápr. 13. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:
A lányom pelusos volt, de hamarabb túlesett rajta, mint a bátyja. Hintőpor + fenistil csepp + egy csomó kitartás :) A harmadik gyereket beoltattam. :)
2012. ápr. 13. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!