Kisfiam 2 éves elmúlt,9-kor kapott antibiotikumot összetörve de 10 óra után (olyan 10:10-kor) hányt. Kijöhetett belőle a gyógyszer? Szerintem 1 óra alatt tuti felszívódott de annyira biztos nem vagyok benne.
igen, sajnos igen. valószínű, hogy magától az antibiotikumtól hányt. nálunk legalábbis az volt. Próbáld meg még azt, hogy most adsz neki vmilyen probiotikumot, majd beadod a következő adagot. Csak teljen el legalább 2-3 óra a probiotikum és az antibiotikum között. Ha az antibiot. után megint hányna, akkor le kell cserélni az antibiotikumot, mert nem tud felszívódni.
nálunk ez volt, én 2 napig próbálkoztam a házidoki tanácsára, aztán jól megszívtuk,mert nem szívódott fel az antibiotikum, a betegség visszajött és végig kellett szednünk egy másik antibiotikumot is, így majdnem 3 hétig szedte a gyógyszereket összesen. 2 nap próbálkozás után mentünk be a heim pálba, hogy mondjanak vmit, mit csináljak és ők írtak ki másik típusú antibiotikumot. Szerintem ne várjatok addig, ha a 2. adag is kijön belőle, akkor gyógyszert kell váltani.
Nem szívódik fel 1 óra alatt. A gyógyszereknek legalább 2-3 óra kell.
De szerencsére nem is a gyomorban szívódnak fel.
Köszike lányok!
Nem az antibiotikumtól hányt,hanem ivott kakaót és azt félrenyelte,köhögött és hányt.
Kakaó jött ki belőle végül is.
Megoldottam a dilemmát,felhívtam a doktornőjét,azt mondta,hogy elméletileg már felszívódott,ne adjak neki másik adagot.
Azért köszike mindenkinek a választ!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!