Gátsebre tényleg jó a procukor?
Ez elég furán hangzik...
Szerintem nem jó, sőt! Gondold el, beleragad a sebbe,, összetapasztja a dolgokat. én nem próbálnám ki.
Erről még nem hallottam. :D A porcukrot eddig csak afta kezelésére hallottam.... arra egyébként meglepő módon tényleg jó.
Nekem nem volt klasszikus gátsebem... szerencsésen ügyesen született a lányom, de ami volt, arra elég volt a tisztán tartás. Ezt úgy értsd, hogy WC után mindig irány a zuhany és szépen lemostam... Pár nap alatt teljesen begyógyult.
Állítólag tényleg jó, egy védőnőtől is hallottam már, aki saját magán is alkalmazta és neki bevált, nem kapott fertőzést, sőt pillanatok rendbe hozta a nagyon csúnya gátsebét!
Amúgy neki is a nőgyógyásza ajánlotta és ő megbízott benne, kipróbálta, pedig addig ő sem hallott róla.
Én is idegenkedtem tőle, de lehet benne valami.
Tény, hogy ezt a védőnőt sem nézik normálisnak, amiért ezt javasolja (Bp, XV. kerület, 50 körüli két gyerekes, több, mint 30 éve gyakorló védőnő).
Én is olvastam róla, hogy súlyos sérüléseket, mély sebeket ezzel gyógyítanak. mindjárt ki is keresem. Na itt van:
De ez kristálycukrot ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!