Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van még olyan anyuka akinek...

Van még olyan anyuka akinek majdnem 2 éves gyereke éjjel vagy 2-3szor felkel cicizni?

Figyelt kérdés
együtt alszunk, nem fáraszt, nem gond nekem, azt viszont nem tudom hogy normális dolog e. nem mondtam senkinek, mindenki úgy tudja h már csak a déli és esti elalváshoz kell a cici,de ennél jóval többet szopik, egyenesen imádja, csorgatja a nyálát utána és még fokozhatnám.ugye nem árt a kislányomnak? emellett rendesen eszik is, igaz inkább a leveseket kedveli, de naponta bekap néhány falat húst is, gyümölcsöt is eszik rendesen, viszont tehén tejet nem, csak natúr johgurtot vagy aludttejet. édességet nem kap, illetve húsvétban evett egy kis csokit, de elhanyagolható:)

2012. máj. 9. 16:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én fiam két éves, és most szoktatjuk le. Egyszerűen azért, mert az egészségem elkezdett romlani, és már elegem van az óriási mellemből és az állandóan meredező bimbóimból (remélem hamar visszamegy). Szerintem 2 éves gyerek szeretet igényét máshogy is ki lehet elégíteni. Nálunk már inkább az összebújás és a szeretgetés funkcióját töltötte be a cicizés(naponta 3-4 alkalommal). Ő is imádta, cuppogott a szájával, hogy milyen jó. Aztán meg menzesz előtt napokig ordított, hogy miért olyan rossz.

Ha téged nem fáraszt akkor nyugodtan szoptasd még, csak jót teszel neki, 100 jobb mint a tej és a tápszer. De azt nem várd, hogy ez a társadalom majd meg fog dicsérni. Én már több mint fél éve azt hazudom amit te.

2012. máj. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!