4-hónapos babám nagyon rosszul alszik éjjel. Valószínű a meleg miatt. Hogyan hűtitek babátok szobáját? Itt majdnem 30fok van.
11 hónaposommal ugyanígy vagyunk a tetőtérben és még a kutya is stimmel:((((
Nekem sincs ötletem:(
csurom vizes csóró!!!
Te miben altatod?
Nálunk is ez a gáz, hogy nem merem nyitva hagyni az ablakot, mert a lüke kutya tuti felébresztené. Sokszor még én is felébredek, úgy ugatnak.
Estefelé, amikor már hűl kicsit a levegő, akkor jó alaposan át szoktam szellőztetni a szobáját. Így azért hajnalig elég jó idő van. De ma pl. fél 5-kor mentem át hozzá, és 25 fok volt. :(
Gondoltam arra is, hogy veszünk klímát, és azt egy kicsit bekapcsolnánk estére.
Talán egy hideg vizes palackot tekerj be egy pelusba és rakd be a kiságyba,de ne közvetlen mellé!
Hátha ez segít! :)
Én kinyitnám az ablakot. Nálunk is majd' egész éjjel ugatnak a kutyák, a gyerekek mégsem ébrednek fel rá. Ha mégis, akkor visszaalszanak.
A ventilátort is bekapcsolhatod, csak a legkisebb fokozaton, és úgy, hogy ne fújja közvetlenül a gyerekre a levegőt.
Nagy melegben ventilátor, legkisebb fokozat,és a szobaajtóba teszem, hogy ne közvetlenül rá fújja a levegőt. De általában nyitva van az ablaka.
(tetőtér, 200 fok nyáron)
Ventilatort nem mernek hasznalni, meg szerintem nem tul hatasos. Meg regen en magamra hasznaltam es mindig megbetegedtem tole.
Viszont jol kiszelloztetni erdemes, illetve jo lenne a nyitott ablak is. Nekunk is ez a problema, hogy ugatnak a kutyak, szinten 4 honapos a baba, de mar egesz jol megszokta es nem ebred ra fol altalaban. Szerencsere van klima, igy delutan az megy, majd este ablak es jo ido van nagyon. Ha egy kicsit is van erre penz, erdemes venni egyet, foleg a tetoterbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!