Rossz anyuka vagyok ha a majdnem 8 hónapos babámnak néha adok éjjel enni?
Ha éhes, adj neki. Megpróbálhatod, hogy ha felébred, csak vizet vagy teát adsz, hátha elég, de ha nem, akkor etesd, ha éhes. Tudom, most jönni fognak, akik 2-3 hónaposan leszoktatták a gyereket az ilyesmiről, de szerintem ez felesleges gyötrés. A teával pedig érdemes vigyázni, ismerősöm is ezt vetette be, a gyerekei ugyan leszoktak az éjjeli evésről, viszont úgy rászoktak a teára, hogy 3 évesek (ikrek), és még mindig kell nekik.
Én is etetem az egyévesemet éjjel, igaz, ő szopizik, az kicsit más.
Magánvélemény, de szerintem az a rossz anya, aki éhezteti a gyerekét.
Nem vagy rossz. De én nem adnék, ha nem szükséges.
De ezt te látod, hogy kell vagy nem.
Az enyémek 4-6 hetes kortólátaludták az éjszakát, de lehet, hogy a tied nem tud annyit enni, hogy elég legyen.
Kipróbálhatod, hogy nem veszed, fel, megnézed, hogy visszaalszik-e. Ha igen, akkor hagyd, fontosabb neki, hogy jólaludjon.
miért lennél már rossz anya? szerintem az a borzasztó, hogy vannak anyák akik lustaság miatt nem etetik meg a gyereküket éjjel!
ha éhes, etesd meg!!! én mindig megetetem a babámat ha éhes, soha nem csináltam ebből problémát. 1,5 éves, 6 hetes korától havonta 1x-2x ébred enni!
Egy ismerősömnek a 2,5 éves lánya éjszaka 2x felkel és követeli a 2 deci tejet...Napi szinten majd 1 liter tejet megiszik,akár mit csinál vele az anyja,kéri.
Át kell aludnia az éjszakát?Ez jó.Sok gyerek még 1 éves kora után sem alszik ébredés nélkül éjjel.
Enyém is 8 hónapos,hajnalban még 1x szopik.Este 8-kor alszik el és 4 óra körül szopizik,majd alszik tovább 8-ig.
Át KELL aludnia, hehe. :)) Tudom, a Suttogó szerint 4 hónapos kortól elvárás, hogy hat órát aludjon egy huzamban, de az a baj, hogy a gyerekem nem olvasta a szakirodalmat. :D
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!