Őszintén Anyukák! Rózsaszín ködös az életetek?
Mindenki tökéletes, semmi gondja (a pénzen kívül), harmóniában él magával, és a családjával. A gyereke szuper gyerek, ő maga szuper anya, aki még sosem adott csokit a 2 éves gyerekének.
ŐK ne írjanak!
Leírnátok a panaszaitokat, (hozzám hasonlóan) tökéletlen anyukák!
Várom a lepontozást, de vannak olyan időszakok, igen. Nem mondom, hogy tökéletes az egész életem, de vannak "reklám-napok". Hétvégén otthon voltunk az én szüleimnél. Együtt főztem anyukámmal és a húgommal, addig az öcsém sakkozott a párommal, a lányunk meg körülöttük kúszott-forgott. A lányunk mindent megevett a hétvégén, ha látszott hogy álmos beraktuk az ágyába és elaludt. Délután a kertben leraktunk egy matracot, a lányunk azon kúszott mi pedig pihentünk, beszélgettünk. Sétáltunk is nagyokat. Mondjuk ez volt az első ilyen nyugalmas hétvége, most 8 hónapos a lányunk. Szóval most kicsit rózsaszínben látom a dolgokat :-)
De tegnap megint helyre kerültek a dolgok: egész nap zuhogott az eső, a lányom végigüvöltötte a gyógytornát, este alig akart elaludni, 3szor felébredt, amíg gyógytornán voltunk ellopták az esernyőmet úgyhogy hazafelé teljesen eláztam.
Az élet már csak ilyen :-)
Csokit fogok neki adni, TV-t is hagyom majd nézni. Most is sok olyat csinálok, ami nagyon nem divatos manapság és többek között itt is megszólnak néha érte. Ez van, nem kell vele foglalkozni...
Alapvetően egy nagyon jó fiam van!20 hós és pont a napokban jött rá hogy anyát ki lehet játszani amikor wc-n van.Kiszökött a folyosóra:-))Napok óta gondolkozom hogyan is lehetne kicsit jobban hatni a fiamra bizonyos dolgokban,de nem találok rajta"fogást"!Értitek 20 hós és már most okosabbnak érzem néha magamnál!Ez katasztrófa.
Persze nagyon büszke is vagyok rá,természetesen ugyan ez miatt.Kész agymenés:-))
Rózsaszín köd?!!Amikor alszik!
Rózsaszín köd! Persze vannak napok és időszakok amikor ilyen az élet de a valóság ennél színesebb.
Három gyerekem van ebből kettő sulis (ez már kizáró ok a rózsaszín ködre) A kicsi 13 hónapos és szív beteg.A halál torkából hozták vissza az orvosok,majdnem meghalt két hetesen.
Persze a pénz sem sok.De én nem panaszkodom! Jó fejek a gyerekeim,szeretjük a férjemmel egymást, vannak barátaink és itt van a családunk.
Néha én is kibukom,de alapjáraton jó kedvű ember vagyok.
Próbálok nem mindig a problémákon rágódni!
Dehogy rozsaszin kodos :)
Nekunk anyagilag eleg jo (kulfoldon elunk). Tehat nem ezen van a problema.
A fiunk 3 eves lesz juliusba: meg nem szobatiszta es nem is akar az lenni,rengeteget szenvedek vele ezert. Ma is mar 4 osszepisilt ruha..:(
Nem akar enni . Gyumolcsot ugy kell szinte eroltetnem meg a zoldseget is. Bezzeg csoki ,suti es edesseg barmikor barmilyen mennyisegbe johetne.
Iszonyu akaratos.
Mindig menni kell vele mert unatkozik en meg 19 hetes terhes vagyok es nem tudok mindig futkarozni.
Elaludni csak koztunk hajlando. Delutan mar nem alszik.
Nagyon sovany amit mindenki szova tesz.
Meg mindig nem beszel jol. Ertheto nagyjabol de meg nem az igazi.(oke,ket nyelvet hall vhol ertheto)
Es meg estig tudnam sorolni...
Persze,nagyon-nagyon szeretem.
Tegnap kellett mennem uh-ra es egy ismeros vigyazott ra de a vegen mar nagyon hianyzott :)
Rossz az is,hogy a ferjemmel sose tudunk kettesbe kimozdulni mert nincs segitsegunk egyaltalan.
En meg sajnos eleg turelmetlen termeszetu vagyok, most terhesen meg inkabb ,raadasul meg mindig hanyingeres vagyok.
Ja es igen, a ferjem rengeteget dolgozik, reggel 6-kor elmegy es este 8-9-re er haza. Egesz nap egyedul vagyok a gyerekkel, osszejarni meg nem nagyon van kivel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!