Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Őszintén Anyukák! Rózsaszín...

Őszintén Anyukák! Rózsaszín ködös az életetek?

Figyelt kérdés

Mindenki tökéletes, semmi gondja (a pénzen kívül), harmóniában él magával, és a családjával. A gyereke szuper gyerek, ő maga szuper anya, aki még sosem adott csokit a 2 éves gyerekének.

ŐK ne írjanak!

Leírnátok a panaszaitokat, (hozzám hasonlóan) tökéletlen anyukák!

2012. máj. 8. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Várom a lepontozást, de vannak olyan időszakok, igen. Nem mondom, hogy tökéletes az egész életem, de vannak "reklám-napok". Hétvégén otthon voltunk az én szüleimnél. Együtt főztem anyukámmal és a húgommal, addig az öcsém sakkozott a párommal, a lányunk meg körülöttük kúszott-forgott. A lányunk mindent megevett a hétvégén, ha látszott hogy álmos beraktuk az ágyába és elaludt. Délután a kertben leraktunk egy matracot, a lányunk azon kúszott mi pedig pihentünk, beszélgettünk. Sétáltunk is nagyokat. Mondjuk ez volt az első ilyen nyugalmas hétvége, most 8 hónapos a lányunk. Szóval most kicsit rózsaszínben látom a dolgokat :-)

De tegnap megint helyre kerültek a dolgok: egész nap zuhogott az eső, a lányom végigüvöltötte a gyógytornát, este alig akart elaludni, 3szor felébredt, amíg gyógytornán voltunk ellopták az esernyőmet úgyhogy hazafelé teljesen eláztam.

Az élet már csak ilyen :-)

Csokit fogok neki adni, TV-t is hagyom majd nézni. Most is sok olyat csinálok, ami nagyon nem divatos manapság és többek között itt is megszólnak néha érte. Ez van, nem kell vele foglalkozni...

2012. máj. 8. 14:31
 12/17 krisztivan ***** válasza:
100%

Alapvetően egy nagyon jó fiam van!20 hós és pont a napokban jött rá hogy anyát ki lehet játszani amikor wc-n van.Kiszökött a folyosóra:-))Napok óta gondolkozom hogyan is lehetne kicsit jobban hatni a fiamra bizonyos dolgokban,de nem találok rajta"fogást"!Értitek 20 hós és már most okosabbnak érzem néha magamnál!Ez katasztrófa.

Persze nagyon büszke is vagyok rá,természetesen ugyan ez miatt.Kész agymenés:-))

Rózsaszín köd?!!Amikor alszik!

2012. máj. 8. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez érdekes. Én nagyon boldognak érzem magam, bár a párom 3 müszakban dolgozik, az éjszakás hét nem épp leányálom. Van egy 19 hónapos tündérkénk, aki a világ legjobb gyereke. 2 hónapos korától átalussza az éjszakát, 12 órákat alszik, nappal pedig 2-3 órát. Evéssel sose volt gond, mindent megeszik, annyit, amennyit adok neki. Gyümölcsöt, zöldséget imádja. Csokit annyira nem, ezért--főleg ezért--nem adok neki. Chipset sem szereti, helyette az almát imádja rágcsálni(babakocsis sétára is azt viszünk). Viszont imádja a tv-t, és soxor engedem is neki. DE kezd egyre akaratosabb lenni, ha valami nem úgy alakul, ahogyan ő szerette volna, iszonyatos sírásba tud kezdeni, soxor épp az utca közepén. Most várjuk a tesót, ezért nem emelhetek az orvos tanácsára(valami nincs jó helyen "ott lent"), így hazahozni sem akarom, vagyis jön mellettem, vagy épp "húzom" magam mellett, miközben ordít. Persze ha nincs nálunk babakocsi.Ilyenkor mindenki csak néz...miért nem vigasztalja meg a gyerekét?!!! Azért mindent összevetve, remélem sz úton lévő kistesó is ilyen jó baba, gyerek lesz, mint ő, és akkor már elégedett is leszek. Szóval ha rózsaszín köd nincs is, imádom az életemet, a páromat, a gyereke(i)met, és ha egészség van, akkor mindenünk megvan. Hálát is adok érte az Istennek!
2012. máj. 8. 15:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Rózsaszín ködön sosem gondolkoztam. Azonban tény és való, hogy egy családban a legtöbb konfliktust a pénzhiány okozza. Én rendszeresen veszekszem anyukámmal, mert utálja, ahol lakunk és mindíg szekál vele. Ha nincs pénz, nyűgösebbek vagyunk, a férjem többet dolgozik, keveset van itthon, alig beszélünk, stb. Pedig imádjuk egymást és a két szép gyermekünket is. Jó gyerekeim vannak, 2 éves és 4 hós, ma fontos vendég volt nálunk, és a nagyfiam el tudott aludni, a pici lányom pedig majd egy órát játszott az alvó fiam mellett a babatornáztatóban, a sötét szobában, és én nyugodtan tudtam a vendéggel foglalkozni. NEm panaszkodhatok rájuk, gyerekhez képest nagyon jó babák. Nálunk rendszerint a pénzzel van gond, vagy anyámmal. Vasárnap este 6-kor például azon panaszkodott, hogy nem köszöntöttem fel anyák napja alkalmából, noha több ok miatt csak 7.30-kor értem rá felhívni, akkor el is mondtam neki, hogy hamarabb nem érek rá. De ő lelkizik rajta, aztán meg nekem van lelkiismeretfurdalásom. Nem elég, hogy hullafáradtan még vasárnap sem tudok ledőlni, palacsintát sütök, kapkodok, még ő is panaszkodik. Nálam ilyenkor leszakad a cérna. A keresztelőn apám akadt ki, hogy őket az asztal másik felébe ültettem. Én lesz@rom, hogy vendégségben milyen közel vagy távol ülök az ünnepelttől, az én értékrendemben az ilyesmi valahol a 100. hely körül van. MIndenki jól érezte magát a keresztelőben, csak ők voltak megsértődve. Az ilyesmi teljesen felemészt engem is. Általában ezek miatt vagyok nyűgös, amit a páromra is kivetítek, pedig neki támaszra és nem nyafogásra lenne szüksége. Senki sem mondta, hogy az élet könnyű. Meg kell találjuk az utat, amin a nehézségek között a legkönnyebben átjuthatunk.
2012. máj. 8. 15:15
 15/17 anonim ***** válasza:
nalunk igazan szar a helyzet. egy konyhaban elunk, amit berelunk egy hazbol, mert a tulaj csak ennyit engedett meg, faval tuzelek es fozok, kepzelitek 30fokban milyen vagany:(( kezzel mosok, s mindez azert mert mertem szolni anyoseknak hogy ne fustoljenek mar be a lakasba mert gyerek is van, elkoltoztunk toluk es addig nem megyunk vissza amig a mi reszunk nem lesz kesz a hazban, de erre meg honapokig varhatunk, anyagi gondok. a kislanyom hisztizsak, a ferjem is sokszor ideges, hat meg en is:( en nem tudom milyen szinu a rozsaszin...
2012. máj. 8. 17:41
 16/17 TKI Ibolya ***** válasza:

Rózsaszín köd! Persze vannak napok és időszakok amikor ilyen az élet de a valóság ennél színesebb.

Három gyerekem van ebből kettő sulis (ez már kizáró ok a rózsaszín ködre) A kicsi 13 hónapos és szív beteg.A halál torkából hozták vissza az orvosok,majdnem meghalt két hetesen.

Persze a pénz sem sok.De én nem panaszkodom! Jó fejek a gyerekeim,szeretjük a férjemmel egymást, vannak barátaink és itt van a családunk.

Néha én is kibukom,de alapjáraton jó kedvű ember vagyok.

Próbálok nem mindig a problémákon rágódni!

2012. máj. 8. 21:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Dehogy rozsaszin kodos :)

Nekunk anyagilag eleg jo (kulfoldon elunk). Tehat nem ezen van a problema.

A fiunk 3 eves lesz juliusba: meg nem szobatiszta es nem is akar az lenni,rengeteget szenvedek vele ezert. Ma is mar 4 osszepisilt ruha..:(

Nem akar enni . Gyumolcsot ugy kell szinte eroltetnem meg a zoldseget is. Bezzeg csoki ,suti es edesseg barmikor barmilyen mennyisegbe johetne.

Iszonyu akaratos.

Mindig menni kell vele mert unatkozik en meg 19 hetes terhes vagyok es nem tudok mindig futkarozni.

Elaludni csak koztunk hajlando. Delutan mar nem alszik.

Nagyon sovany amit mindenki szova tesz.

Meg mindig nem beszel jol. Ertheto nagyjabol de meg nem az igazi.(oke,ket nyelvet hall vhol ertheto)

Es meg estig tudnam sorolni...

Persze,nagyon-nagyon szeretem.

Tegnap kellett mennem uh-ra es egy ismeros vigyazott ra de a vegen mar nagyon hianyzott :)

Rossz az is,hogy a ferjemmel sose tudunk kettesbe kimozdulni mert nincs segitsegunk egyaltalan.

En meg sajnos eleg turelmetlen termeszetu vagyok, most terhesen meg inkabb ,raadasul meg mindig hanyingeres vagyok.

Ja es igen, a ferjem rengeteget dolgozik, reggel 6-kor elmegy es este 8-9-re er haza. Egesz nap egyedul vagyok a gyerekkel, osszejarni meg nem nagyon van kivel :(

2012. máj. 9. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!